19 / 04 / 2024

şırnak mehmet demir

şırnak mehmet demir

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümeti tarafından Şırnak' a eğitim alanında 374 milyon lira yatırımın yapıldığını söyledi...

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Ebinç tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  900  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya  tarafından kuruldu.

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon 870 bin  479,30 TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Demyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Mehmet Hayta tarafından kuruldu.

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

şırnak mehmet demir Haberi

şırnak mehmet demir


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümeti tarafından Şırnak'a eğitim alanında 374 milyon lira yatırımın yapıldığını söyledi.


Demir, AK Parti hükümeti tarafından 2002 yılından bu yana Şırnak ili ve ilçelerine yapılan eğitim yatırımlarını değerlendirdi. Demir, ruhen ve bedenen iyi yetişmiş nesiller yetiştirme hedefiyle eğitim alanında ilklere imza attıklarını ifade etti. Demir, "Eğitime yapılan yatırımları geleceğimizin teminatı olarak değerlendirip öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tedbirler alıyoruz. Yeni binaların yapımının yanında, mevcut binalarda yürütülen yenileştirme çalışmalarıyla okullarımızdaki fiziki ortamı eğitim öğretime daha uygun hale getiriyoruz. Fatih Projesi ile de eğitimde teknolojiden üst düzeyde yararlanma hedeflerini gerçekleştirdik" dedi.


"OKUL VE DERSLİK SAYISI ARTTI EĞİTİM KALİTESİ YÜKSELDİ"


Şırnak’ta okul öncesi eğitimden ortaöğretime okul sayısını 310’dan 810’a yükselttiklerini anlatan...