26 / 04 / 2024

Şişecam yeni tesisler 2016

Şişecam yeni tesisler 2016

Şişecam Topluluğu’nun dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği yurt dışı yatırımlarının son adresi Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti oldu.

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

ABD verilerinin açıklanması ile dolar değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi doların ne olacağını merak edip araştırırken, 14 gün sonra doların yönünün nasıl olacağı ortaya çıktı. Dolar için yeni güzergah belli oldu. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. Elinde gümüş olan yatırımcılara seslenen Memiş, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş gram altın için yeni rakamı açıkladı! Sakın altınlarınızı bozdurmayın

Son dakika altın gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının beklediği gram altın için yeni rakamı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. 

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Bakan Kurum’dan orta gelirliler için yeni konut müjdesi! Tarih verildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyası sonrasında bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

Huawei MateBook 16S'de kaçırılmayacak bir indirim daha! İşte yeni fiyatı

Rakiplerine fark atmaya devam eden Huawei MateBook 16s için yeni indirim kampanyası kapıda. Geçtiğimiz günlerde sizinle incelemesini paylaştığımız Huawei MateBook 16s için yeni bir indirim fırsatı daha geliyor.

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil

Yastık altındaki altınların korunması için yeni bir dönemi başlatan Merkez Bankası ile iş birliği yapan İstanbul Altın Rafinerisi yatırımcıları bilgilendirdi. Bu sistemle altın ve dolar düşse de önemli değil, yatırım korunacak...

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, resmi Youtube kanalında yayınladığı videoda Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıkladı. Peki Selçuk Geçer gram altın ve dolar ile ilgili neler söyledi? Gram altın ne kadar olacak? İşte detaylar...

Yastık altına koyduğunuz altınları çıkarın! KADSİS genişliyor! İşte yeni döneme dair detaylar!

Altını olan ya da yakın bir zamanda altın alacakları ilgilendiren yeni bir hamle geliyor. İşte yastık altı yaptığınız altınlarınız için yeni bir öneri!

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme! Tüm gözler yarına çevrildi

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme için adım atılmıştı. Öğrenim kredi borçlusu gençlerin gözü pazartesi günü kabine toplantısına çevrilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni rekor seviyeyi açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni rekor seviyesini açıkladı.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Şişecam yeni tesisler 2016 Haberi

Şişecam yeni tesisler 2016

Bugün 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri, 150 ülkeye ulaşan satışları ve 21 bini aşan çalışanıyla küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu’nun dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği yurt dışı yatırımlarının son adresi Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti oldu.


Şişecam Topluluğu’nun toplam 310 milyon dolar yatırımla kurduğu düzcam ve otomotiv camları üretim tesislerinin resmi açılış törenine, başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci veTataristan Cumhurbaşkanı RustamMinnihanovolmak üzere Türkiye Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Tataristan Cumhuriyeti’ninidari ve diplomatik temsilcileri katıldı.


08.10.2016 - Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise sayılı cam üreticilerinden biri olan Şişecam Topluluğu tarafından Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde kurulan düzcam ve otomotiv camları üretim tesisleri Şişecam Topluluğu Düzcam Grup Başkanı Dr. Reha Akçakaya ev sahipliğinde düzenlenen törenle resmen açıldı.


Toplam 310...