28 / 03 / 2024

Şişhane Hacıosman metro aktarması

Şişhane Hacıosman metro aktarması

İstanbul'da yeni metro projeleri ile 2019 yılına kadar 400 kilometre, 2019 yılından sonra ise 776 kilometre raylı sistem uzunluğunun olması bekleniyor. Yeni metro projelerinin detayı haberimizde...

Şişhane Hacıosman metro aktarması!

Şişhane Hacıosman metro aktarması; Taksim istasyonu, şişhane istasyonu, Şişli Mecidiyeköy istasyonu, Gayrettepe istasyonu ve Hacıosman istasyonuna sağlanabiliyor. Yapılacak aktarmalar şematik olarak haberimizde yer alıyor...

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Devlet'ten kira desteği: Hane başına 5.250 TL verilecek!

Devlet evini kentsel dönüşüme veren vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda hane başına 5.250 TL sağlanıyor. Peki, kira yardımlarına zam gelecek mi?

2023 YKS günü toplu taşıma bedava mı? Üniversite sınavı için otobüsler, metro, metrobüs ücretsiz mi?

ÖSYM tarafından bu sene üniversiteye geçiş YKS (TYT-AYT-YDT) 17 - 18 Haziran günlerinde yapılacak. Peki bu tarihlerde toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? İşte detaylar...

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

AFAD'ın verdiği hane başı destek hesaplara yatmadı diyenler bu adımları yapmalı

AFAD, Türkiye'nin Kahramanmaraş ilinde meydana gelen deprem sonrasında verilen hane başı destek ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Bazı vatandaşların ödemelerini henüz alamadığı belirtildi.

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları uçuşa geçti! Bir kurbana 20 kişi ortak mı olacak?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısındaki azalma Kurban Bayramı'nda canlı hayvan arzının düşmesine neden olabilir. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil bu sene piyasada kurban fiyatlarının 70 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Alarko Şişhane binasının değeri ne kadar?

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi'nin pazar değeri 19 milyon 75 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 22 milyon 508 bin 500 TL olarak belirlendi. Binanın KDV dahil pazar kira değeri 89 bin 90 TL oldu. 

Şişhane Hacıosman metro aktarması Haberi

Şişhane Hacıosman metro aktarması


İstanbul'da yeni metro projeleri!


İstanbul'da yeni metro projeleri ile 2019 yılına kadar 400 kilometre, 2019 yılından sonra ise 776 kilometre raylı sistem uzunluğunun olması bekleniyor. İstanbul'da metro projelerinin 2020 yılında Edirnekapı Vezneciler raylı sistem hattı 3,5 kilometre, Sultangazi Habibler Arnavutköy raylı sistem hattı 11,5 kilometre, Ümraniye Ataşehir Göztepe metro hattı 9 kilometre, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı 14 kilometre olarak yapılması planlanıyor. 


Yine İstanbul'da yeni metro projelerinde devam edecek olursak; 12,5 kilometrelik uzunluğu ile Mahmutbey Halkalı Bahçeşehir metro hattı, 32 kilometrelik Gayrettepe Kemerburgaz 3. Havalimanı raylı sistem hattı, 33 kilometrelik Halkalı Bahçeşehir Çatalca raylı sistem hattı ve 2020 yılının son metro projesi Ataköy Basın Ekspres İkitelli metro hattı ise 13 kilometrelik uzunluğuyla devreye girecek.



Başakşehir Metro Hattı!
Şişhane...