29 / 03 / 2024

Şişli Elysium Art konumu

Şişli Elysium Art konumu

Şişli Elysium Art fiyat listesine göre projedeki daireler 700 bin TL’den başlıyor. Toplam 2 bin 950 metrekare alan üzerine yayılan proje 26 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 214 adet daire bulunuyor.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Kiler GYO'nun esas sözleşmesinin 8. maddesindeki değişliği onaylandı!

Kiler GYO'nun 124 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanarak 620 milyon TL'ye artırılması işlemi sonucu, Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesindeki değişliği onaylandı.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Elysium Art Şişli'de 876 bin 500 TL'ye!

Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art Şişli Projesi, İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor. Projede satılık daire fiyatları 876 bin 500 TL'den başlıyor..

Elysium Art Şişli'de oturumlar Eylül'de başlayacak!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli projesinde teslimlerin bu yılın Eylül ayında yapılması öngörülüyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.

Elysium Art Şişli'de teslimler Eylül'de!

İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Art Şişli projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

İzmir Çiğli'de cemevi yapılması için arazi devri gerekli!

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Elysium Art Şişli satış fiyatları listesi!

Elysium Art Şişli satış fiyatları listesi 977 bin 250 TL'den başlıyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan Elysium Art Şişli projesinde daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Elysium Art Şişli’de daireler 748 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ofton İnşaat’ın hayata geçirdiği Elysium Art Şişli projesi, 26 katlı tek bir blok olarak 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Elysium Art Şişli’de fiyatlar 748 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor.

Elysium Art Şişli'de son 50 daire!

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak yapılan Elysium Art Şişli, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Ofton İnşaat Elysium Art projesinde son 50 daire!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli.Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Şişli Elysium Art konumu Haberi

Şişli Elysium Art konumu

Şişli Elysium Art projesinde dairelerin alanları 67,92 metrekare ile 74,87 metrekare arasında değişiyor. Proje Eski Bira Fabrikası'nın olduğu alanda hayata geçiriliyor.


Şişli Elysium Art projesinde fitness center, yüzme havuzu ve sauna gibi donatılar da bulunuyor. 26 kattan oluşan proje dairelerin tiplerinin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Şişli Elysium Art projesinde toplam 214 adet rezidans daire yer aloyor.  Projede ödeme inkanları arasında peşin ödeme, banka kredisi, firma finansmanı uygulanıyor.


Şişli Elysium Art fiyat listesine göre projedeki daireler 700 bin TL’den başlıyor. Lansmana özel ödeme koşulları sağlanan projede daireler 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilecek. 


Elysium Art Şişli iletişim

Telefon: 444 5 350

Web: www.elysiumartsisli.com

Tülay...