28 / 03 / 2024

şişli Faruk Güllüoğlu

şişli Faruk Güllüoğlu

Geçtiğimiz yıl franchise vermeye başlayarak sektöründe bir ilke imza atan Faruk Güllüoğlu, franchise mağaza olarak 22’nci toplamda ise 40’ıncı mağazasını İstanbul Avrupa yakası Şişli’de açtı...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Adorame Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Adorame Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de Savaş Taşoğlu ve Mısagh Rezapour Sarabı ortaklığında kuruldu.

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Sami Nakkaşçıoğlu ve Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

şişli Faruk Güllüoğlu Haberi

şişli Faruk Güllüoğlu

2013 sonu itibariyle bin 150 ton baklava üreterek yüzde 55 büyüme hedefine koştuklarını belirten Faruk Güllü sözlerini şöyle sürdürdü; “Franchising açılımı bizim büyük heyecan duyduğumuz bir proje oldu. 6 ay gibi kısa bir sürede 1000’e yakın talep aldık. Elbette ince eleyip sık dokuduk. Şu an için 21 franchise mağazayı bu kısa sürede devreye aldık. 22’nciyi ise bugün Şişli’de açıyoruz. 2013 sonunda toplam mağaza sayımızı 55’e çıkarmayı hedefliyoruz. Markalarımızı ve geleneksel lezzetlerimizi modern bir anlayışla Türkiye’nin ve dünyanın her noktasındaki tüketiciler ile en kaliteli şekilde bir araya getirmeyi arzuluyoruz.” 

         

Yeni Asya...