24 / 04 / 2024

Şişli Meslek Yüksekokuluna gayrimenkul mü verildi

Şişli Meslek Yüksekokuluna gayrimenkul mü verildi

Şişli Meslek Yüksekokulu, değeri 500 milyon dolar olan 9 gayrimenkün kiralama değil intifa hakkıyla alındığını ve hiç ücret ödenmediğini belirtti.

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli Meslek Yüksekokuluna gayrimenkul mü verildi Haberi

Şişli Meslek Yüksekokuluna gayrimenkul mü verildi

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ilçedeki 9 gayrimenkulün 1 lira karşılığında kiralandığı yönündeki açıklamasına yanıt verdi. Açıklamada, “Yapılan işlem kiralama değil intifa hakkı tesisidir” denilerek, İnönü’nün gayrimenkullerin geri alınması için açtığı dokuz davanın da reddedildiği belirtildi.


Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na devredilen taşınmazlarla ilgili eleştirileri var. Kamu kaynaklarının bir özel eğitim kurumuna devredilmesinin hukuk dışı olduğunu iddia ediyor...


İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’nu kuran vakfın mütevelli heyeti üyesi olarak Sayın İnönü de çok iyi bilmektedir ki, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu özel bir eğitim kurumu değil, 18.12.2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile kurulmuş bir kamu tüzel kişisidir. Bu niteliği itibariyle, diğer kamu kurum ve kuruluşları gibi kamu gücü ayrıcalıklarına sahiptir...