19 / 04 / 2024

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son durum

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son durum

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Şişli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi 1042 Ada 6 Parsele İlişkin 1/5000 Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

FY Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

FY Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Fahrettin Yılmaz tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Şişli Dikilitaş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Şişli İlçesi, Fulya(Dikilitaş) Mah. 1073Ada 41-50 parseller,1074 Ada 1,2 Parseller,1075 Ada 13-19 Parseller,1076 Ada 1, 2, 3,Parseller,1077 Ada 1,2 Parseller,1078 Ada 1 Sayılı Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıl

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son durum Haberi

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son durum

Hürriyet Gazetesi'nden Fırat ALKAÇ'ın haberine göre; etrafında AVM ve rezidans inşaatı devam eden Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden “Duvarlar, sıralar titriyor. Korkuyoruz” diyor.
 
Şişli Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait arazide Taş Yapı tarafından başlatılan rezidans ve AVM inşaatı, 400 öğrenciyi korkutuyor. Temel atma çalışmaları sırasında öğrencilerin eğitim gördüğü okulun çevresindeki toprak boşaltıldı.


Toprak kaymaları nedeniyle yer yer temeli ortaya çıkan okulun çevresinde ürkütücü manzaralar görülüyor. 
 

ÖĞRENCİLER: KORKUYORUZ

Toprak kaymasının meydana geldiği D Blok’ta güvenlik teknolojisi bölümü son sınıfta okuyan İlker Kuru, “Biz ders yaparken dışarıda inşaat çalışmaları yapılıyor. Kazı sırasında sıralar titriyor. Önceki gün sağanak yağmur yağdı. Toprak kaymaya başladı. Kendi gözümüzle gördük. Sınıfın duvarları titredi” dedi. Aynı sınıfta okuyan...