19 / 04 / 2024

site yöneticisi nasıl olmalı

site yöneticisi nasıl olmalı

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisinde olması gereken özellikler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Konut sitesi aidatına gelen zam yüzde 68! Bu enflasyon nasıl düşecek?

Haber Programı Sunucusu Barış Esen, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda site aidatına gelen zammın yüzde 68 olduğunu belirterek, "Bu enflasyon nasıl düşecek?" diye sordu.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Sigorta nasıl sorgulanır? e-devlet ve 170 ile sigorta sorgulama yöntemleri nasıl?

Çalışan kişiler için önemli bir güvence olan sigorta, çalışılan kurumlar tarafından başlatılmalıdır. İşe yeni başlayan çalışanların, sigorta işlemlerinin başlatılıp başlanmadığını sorgulamak büyük önem kazanmaktadır. Bu noktada çalışanlar tarafından sigorta işlemlerinin nasıl sorgulandığı merak edil

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? Buğday, arpa, mısır 5 Ocak 2023 fiyat listesi..

Hububatta yılsonuna doğru fiyatların artacağına ilişkin bir beklenti gündemde yer alıyordu. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Konut kredisi faiz oranları 2022'ye nasıl başladı?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yeni yıl ile beraber konut kredisinde en uygun faiz oranı uygulayan bankayı araştırıyor. Peki, konut kredisi faiz oranları yeni yıla nasıl başladı? İşte detaylar...

Konut sitelerinde kriz yönetimi nasıl yapılır?

Türkiye'de konut siteleri sayısı gün geçtikçe artıyor. Konut sitelerinde yaşayan vatandaşların sayısı arttıkça birtakım sorunlar da ortaya çıkmaya başladı. Peki, konut sitelerinde yaşanan sorunlar nasıl çözülür?

Binalarda yönetim nasıl olmalı?

Birçok farklı kişinin yaşadığı apartmanlarda, yüzlerce evli büyük sitelerde kararların alınması zor. Bakım-onarım işleri, tadilatlar, alınan paralar, yönetici seçimi, kararlar alınması derken herkesin ortak bir noktada buluşması güç olabiliyor. Peki binalarda yönetim nasıl olmalı?

Konut kredisi faiz oranları yeni yıla nasıl başladı?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarının yeni yıla nasıl giriş yaptığını merak ediyor. Peki, banka kredisi faiz oranları 2021'nin ilk günlerinde ne oldu? İşte güncel durum...

site yöneticisi nasıl olmalı Haberi

site yöneticisi nasıl olmalı

Öncelikle yönetici; İnsanları kullanarak işleri yaptıran veya yürüten kişidir. Bu kimseler kaynak ayırır karar verir ve belli amaçlar doğrultusunda başkalarının etkinliklerini yönlendirir. Yöneticiler işlerini bilinçli bir şekilde yürütürler.

Yöneticilerin sahip olması gereken fonksiyonlar, bilgiler ve beceriler nelerdir ? 


1.    Planlama: Sitenin amaçlarını belirleme ve planlar yapma.


2.    Organizasyon: Ne tür işlerin yapılacağı bunların kimin yapacağı ve işlerin ne şekilde gruplanacağı sorularına cevap vererek organize etmek.


3.    Liderlik: Çalışanları güdüleyip yani bir anlamda yönlendirip, en uygun iletişim kararları ile yönetme, sorunları çözme.


4.    Kontrol: Site içindeki faaliyetleri gözleyerek planlanan biçimde izlemek aksayan ve başarılı gitmeyen işler için düzeltici önlemler almak.


5.    Teknik Bilgi: Yöneticinin işini yürütürken sahip olması gereken bir özelliktir. Bu bilgi bazı eğitim kanalları ile kazanılır bazıları da bu...