18 / 04 / 2024

Site yönetimi nedir

Site yönetimi nedir

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

17 maddede site yönetimleri vizyon tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimleri vizyon tasarımı' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Site yönetimi angarya, hobi veya meslek değildir!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için site yönetimi konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede site güvenliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için 'Site Güvenliği'' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Doğru site yönetimi için 6 önemli faktör!

Emlakkulisi.com okurları için site yönetimi konusunu ele alan Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez bugünki yazısında doğru site yönetimini değerlendirdi. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Site yönetimi nedir ve kimlerden oluşur?

Kat Mülkiyeti Kanununa göre, anagayrimenkullerde yönetici seçilebilmesi site hakkında kararlar verilebilmesi için kat maliklerinin en az yılda bir kere toplanması gerekiyor. Peki, site yönetimi nedir ve kimlerden oluşur?

Site yönetimi ciddi bir iştir, uzmanlık gerektirir!

İlhan Kartal"Kat mülkiyeti kanununda daha çok yer bulması gereken Toplu Yapı Yöneticiliği uzman kişilerce yapılması zorunluluğu konusunda çalışmalarımız ve çabamız devam ediyor " şeklinde konuştu.

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Metin tarafından kuruldu.

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Sevim tarafından kuruldu.

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Denizman tarafından kuruldu.

Atak Site Yönetimi Ve Temizlik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Site Yönetimi Ve Temizlik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Elmacıoğlu tarafından kuruldu.

Site yönetimi nedir Haberi

Site yönetimi nedir

1. Site yönetimi kat maliklerince yapılır. Kat malikleri kurulu yönetim planındaki hükümlere göre yönetimi kurar ve yönetici-denetici ataması yaparak, site yönetimini yapar. 

2. Kanunun amir maddesi, (KMK madde27): “Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartıyla, bu kurul tarafından kararlaştırılır.”

3. Kat malikleri bu yönetim yetkisini, yönetim planı üzerinden temsilciler kuruluna verebilir.

4. Kat malikleri kurulunun aldığı karalar tüm mevcut ve sonrasında herhangi bir yolla malik olmuş, olacak kişileri bağlar. Maliklere düşen bu kararlara muhalefet etmek değil, kararların iptali için mahkemeye başvurmaktır. 

5. Kat malikleri kurulu, yönetim iradesidir ve üstünde herhangi bir kurul yoktur. Bu kararlar yine kurulca değiştirilmemiş veya kurulca/mahkemece iptal edilmediği sürece geçerlidir.

6. Yönetim planında, KMK madde 73’de belirtildi şekilde, oturum oluşuncaya kadar,...