16 / 04 / 2024

sitede güvenlik önlemi

sitede güvenlik önlemi

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

Sitede güvenlik önlemleri nasıl alınır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Sitede güvenlik görevlisi olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitede güvenlik görevlisi olmak" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Zonguldak'taki inşaat çalışmalarında işçiler güvenlik önlemi almadı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde inşaatta çalışan işçilerin güvenlik önlemi almadan tedbirsiz bir şekilde çalışmaları vatandaşlar tarafından 'ölümle dans' olarak nitelendirildi.

Manavgat'ta inşaatlarda güvenlik tedbirlerinin alınması konuşulacak!

Manavgat Belediyesi; inşaatlarda alınması gerekli güvenlik ve görsel tedbirlerle ilgili olarak Manavgat kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla 04.02.2015 Çarşamba günü saat 14.00'de toplantı düzenliyor.

Ankara'da bina yıkımında güvenlik önlemi alınmadığı iddiası!

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi.

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı, yabancıların askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz edinimleri hakkında duyuru yayımladı. Buna göre, yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

sitede güvenlik önlemi Haberi

sitede güvenlik önlemi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?

● M.Y.

İstanbul gibi nüfusu 20 milyona dayanmış bir şehirde benzer olayların olmaması düşünülemez. Nüfus kalabalığı suçların artması için bir unsur olduğu gibi işsizlik de önemli başka bir unsurdur. Dolayısıyla gerek hırsızlıkların ve gerekse diğer suçların önlenmesi için geniş önleyici tedbirlerin alınması şarttır. Elbette bunların içinde, suçu işleyenin yakalandığında bir saat sonra yine sokağa salınmaması önemlidir.


★ ★ ★ ★ ★

Geleyim okuyucumun durumuna. Bir...