26 / 04 / 2024

sivas arazi kavgaları

sivas arazi kavgaları

Sivas Yıldızeli'nde 2 aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, Sivas’ta yüzde 50 indirimle 46 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesine bağlı 46 araziyi satışa çıkardı. Divriği Milli Emlak Şefliği tarafından satılacak arsalar için peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkânının sunulacağı öğrenildi.

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

Sivas'ta arazi anlaşmazlığı: 2 ölü!

Sivas ili Yıldızeli ilçesinde arazi yüzündençıkan silahlı kavgada, baba ve oğlu yaşamını yitirdi. Olayda ismi geçen şüpheliler polis ekiplerince yakalandı.

Sivas'ta arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Sivas Yıldızeli'nde 2 aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

DSİ 6 ilde arazi toplulaştırması yapacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Sivas, Yozgat, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş ve Niğde'de arazi toplulaştırması yapacağını açıkladı. 

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Haluk Murat Poyraz: Arazi kavgaları ağırlaştırıcı sebep sayılmalı!

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, arazi anlaşmazlıkları nedeniyle yaşanan ölüm olaylarında caydırıcılığı arttırmak için kanunda ağırlaştırıcı bir neden olarak yer verilmesi gerektiği önerisinde bulundu. 

Sivas'ta arazi toplulaştırma kararı!

Sivas'ta bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Sivas'ta arazi anlaşmazlığı cinayeti!

Sivas'ın Gemerek ilçesinde çiftçi Şenduran A., arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Özgür Karaman'ı av tüfeğiyle vurdu.

Çorum ve Sivas'ta arazi toplulaştırma kararı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Çorum ve Sivas'ın bazı bölgelerinde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılmasına karar verildi.

Sivas'ta arazi kavgası! 2 yaralı!

Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir aile arasında arazi tartışması çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası 2 kişi yaralandı.

sivas arazi kavgaları Haberi

sivas arazi kavgaları

Sivas Yıldızeli'nde 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı kavgası çıktı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei çıkan arazi anlaşmazlığı kavgasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Sivas Yıldızeli İğnebey köyünde H.Y. (52) ve oğlu M.Y. (16), arazi anlaşmazlığı sebebiyle akrabaları K.Y. (25) ve R.Y. (50) ile tartıştı.

Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle H.Y, tabancayla K.Y. ve R.Y'ye ateş etti. K.Y. olay yerinde yaşamını yitirdi. Bacaklarından ve kollarından yaralanan R.Y. hastaneye götürüldü. Yaşanan olaydan sonra  H.Y. ve oğlu M.Y. gözaltına alındı.
 

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü 12...