29 / 03 / 2024

Sivas avm yatırımı

Sivas avm yatırımı

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

AVM'lerin kira gelirleri döviz borcunun faizine bile yetmiyor! Yatırım değeri 110 milyar dolar geriledi!

Türkiye’de faaliyet gösteren 443 AVM’nin yatırım değerinin 40 milyar dolara düştüğüne dikkat çeken AYD Başkanı Hüseyin Altaş, pek çok AVM'de kira gelirlerinin döviz borcunun faizine bile yetmediğinin altını çizdi.

AVM yatırımı yaparken hangi özelliklere dikkat edilmeli?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'İkinci şans arayan AVM'lerin değişimi' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

AVM yatırımcısı ve dükkanlar normale dönüşü konuşuyor: 'Finansman desteği lazım'!

Alışveriş merkezlerinin (AVM) 11 Mayıs tarihinde yapacakları açılış için geri sayım devam ederken perakendeciler ve AVM yatırımcıları da yeni döneme hazırlanıyor.

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

Edip Gayrimenkul Yatırım'ın portföy değeri ne kadar?

Edip Gayrimenkul Yatırım, 212 AVM'nin, Mahmutbey'deki arsasının, Lüleburgaz'daki tesis ve arsalarının değerini açıkladı...

Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'de en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da bulunuyor.  Peki Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

01 Burda Adana AVM açıldı! 150 milyon dolarlık dev yatırım!

Esas Gayrimenkul imzası ile Adana'da hayata geçirilen 01 Burda AVM 150 milyon dolar yatırım bedeli ile kapılarını açtı. AVM'de 111 adet mağaza bulunuyor...

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

Sivas'a 240 milyon avroluk yatırım!

Avrupa'da faaliyet çalışmalarını sürdüren bir firma, Sivas'ta zift tankeri üretimi yapacağı ve toplamda 240 milyon avroyu bulacak fabrika yatırımı için çalışmalarına başladı.

Eskule Avm Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskule Avm Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bilici tarafından kuruldu. 

Sivas avm yatırımı Haberi

Sivas avm yatırımı

2007 yılından bu yana Türkiye’de alışveriş merkezlerine yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmeti veren Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı projelerde devam ettiriyor. Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ, Anadolu’nun en köklü kentlerinden Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall SivasPark için düğmeye bastı. Toplam perakende hacmi 711 milyon avro civarında olan Sivas’ta, Primemall SivasPark alışveriş merkezi kapsadığı hizmet alanıyla 650 bin kişiye ulaşacak.


Toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip proje içerisinde; süpermarket, yerli ve yabancı markaların bulunduğu mağazalar, sinema ve restoranlar, eğlence alanları yer alacak. 2016 yılının üçüncü çeyreğinde 120 mağaza ile hizmet vermeye hazırlanan projenin mimari tasarımı A Tasarım tarafından yapılıyor. Sivas şehrinin simgesi haline gelen Selçuklu mimarisine ait motiflerden esinlenerek tasarlanan projede yerel dokuya ait izleri...