16 / 04 / 2024

sivas çandır köyü nereye bağlı

sivas çandır köyü nereye bağlı

Sivas İmranlı İlçesi Çandır Köyü'nün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması kararı verildi. İdari bağlılığın değiştirilmesi kararı bugün 29285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan karar...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sivas'taki metruk binalar yıkılıyor!

Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları son sürat devam ediyor.

Sivas Zara'daki 800 yıllık kilise onarılmayı bekliyor!

Sivas'ın Zara ilçesine bağlı Müslümabat köyü sakinleri, köylerinde bulunan ve yaklaşık 800 yıllık olduğu belirtilen kilisenin onarılarak inanç turizmine kazandırılmasını istiyor.

Sivas Gölova'da Örnek Köy inşa edildi!

Sivas Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "Köyün daha modern görünmesi, evlerin hepsinin tek renk olması projemizin bir parçasıydı. Proje yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Çalışmayla Sivas'taki Canköy'ümüz küçük bir Bodrum gibi oldu.''dedi.

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Sivas'da köy imar planları çalışmaları sürüyor!

SİVAS İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, köy imar planları ve köy gelişme alanlarının oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kadıköy'de 15 kat sınırı itirazı reddedildi!

İSTANBUL’da kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı ilçe Kadıköy’de binalara en fazla 15 kata kadar çıkma sınırı getirilmişti.müteahhitler askı sürecinde plana itiraz etti. Ancak itirazlar dün İBB Meclisi’nde değerlendirildi ve reddedildi.

Bitlis Çayır Köyü Camii ibadete açıldı!

Bitlis Çayır köyünde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı. Cami açılışına Hizan Müftüsü Tahir Erçin, ilçe kurum amirleri ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Sivas'taki köy okulu yeniden inşa edildi!

Sivas'ta bir köy okulu, öğretmenlerin hayırseverlere yazdıkları mektuplar sayesinde toplanan paralarla adeta baştan inşa edildi. Okulları yıkık dökükken okula gelmek istemediklerini söyleyen öğrenciler, şimdi çok mutlu olduklarını söyledi.

Kalecik Çandır Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

Çanakkale Bolayır Köyü imar planı yeniden askıda!

157 itiraz dilekçesinin verildiği Çanakkale Bolayır Köyü 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıktı.

Johnny Depp 200 yıllık köy evini 23 milyon euroya satıyor!

'Karayip Korsanları' film serisinin efsane karakteri John Sparrow'la akıllara kazınan aktör Johnny Depp boşandığı eşi Vanessa Paradis'le yaz tatillerini geçirdiği Fransa'daki 200 yıllık köy evini satışa çıkardı.

sivas çandır köyü nereye bağlı Haberi

sivas çandır köyü nereye bağlı

İDARİ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2015/126

1 – Sivas İli İmranlı İlçesi Çandır Köyünün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı İçişleri Bakanı...