20 / 04 / 2024

Sivas Karşıyaka Köprüsü ihale

Sivas Karşıyaka Köprüsü ihale

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatına yunus molası!

Gelibolu'da yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün şantiyesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, çevreye karşı hassas davranılıyor. 

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Mimarlar Odası'ndan Sivas Eğri Köprüsü açıklaması!

Sivas'ta Kızılırmak nehri üzerine inşa edilen Eğri köprünün 130 derecelik eğimle sola dönen özelliğini Mimarlar Odası yorumladı. Yetkililer, rivayetler dışında bilgi edinilemediğini belirtti.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Sivas Karşıyaka Köprüsü ihale Haberi

Sivas Karşıyaka Köprüsü ihale


Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.


DSİ Kavşağı’ndan başlayıp askerî alanın içerisinden geçirilecek yol, Çevre Yolu altından geçecek. Tarihi Kesik Köprü yanına inşa edilecek yeni köprü ile Karşıyaka ve merkezin bağlantısı sağlanmış olacak. Proje ihalesi tamamlanan köprünün fizibilite çalışmaları da başladı. Bundan sonraki süreçte yapım ihalesi gerçekleştirilerek köprü inşası kısa bir süre içerisinde başlayacak. 



Konu hakkında açıklama yapan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Çetin Aydın, “Karşıyaka Mahallesi ile Kırkpare İlbeyli Köyleri 40 yıldır eski köprünün yanına yeni bir köprünün yapılmasını istemekteydi. Belediye Başkanımızın seçim beyannamesinde söz verdiği köprü projesinin ihaleye verilmesi ve askı süresinin bitmesi ile fizibilite çalışmalarının yapılması bizi çok sevindirdi. Tatlıcak, Herekli, Savcun, Hocabey, Çaypınar, Himmet, Karapınar, Ağrıyan, Serpincik sakinleri adına Belediye...