23 / 04 / 2024

Sivas Kazancılar Caddesi

Sivas Kazancılar Caddesi

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 10.02.2022 isim listesi!

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 10.02.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 10.02.2022 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

TOKİ Sivas Merkez kura sonuçları 3 Temmuz kazananlar listesi!

TOKİ Sivas Merkez kura sonuçları 3 Temmuz kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Merkez kura sonuçları 3 Temmuz kazananlar listesi ve TOKİ Sivas Merkez kura sonucu isim listesi...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020!

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almıyor!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yaptığı açıklamada, "Belediye mülklerinde ticaret yapan esnafımızdan bu süre zarfında kira alınmamasına yönelik çalışmaların yanı sıra sefer sayıları ve yolcu sayılarında kısıtlamaya gidilen halk otobüslerine yönelik mazot desteğinde bulunduk." dedi.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Sivas Akıncılar'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde İmar Barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

TOKİ Sivas Akıncılar'da teslimler sona eriyor!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Proje için en düşük taksit bedeli 297 TL olarak belirlendi.

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

Sivas Kazancılar Caddesi Haberi

Sivas Kazancılar Caddesi


Baharın gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun bir çalışmaya başladı.


Bu çerçevede geçtiğimiz yıl tamamlanan Abdulvahabi Gazi Caddesi, Bağdat Caddesi ve Mevlâna Caddesi gibi mahallelerde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları bu yılda devam edecek.


Kazancılar Caddesi’nde Fen İşleri tarafından başlanan çalışmayla fen işleri Müdürlüğü tarafından mahallenin altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da yeşil alan çalışması yapılacak.


Önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağı Kazancılar Caddesinde, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç incelmelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ceyhan yapılacak çalışma hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.


Başkan Yardımcısı Ceyhan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin her yanında çalışma yapıldığına vurgu yaparak; “Geçtiğimiz yıl Bağdat, Mevlâna ve Abdulvahabi Gazi Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara...