23 / 04 / 2024

Sivas Stadı bakan güllüce

Sivas Stadı bakan güllüce

Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni YHT hattı devreye giriyor! 

Geçen yıl Ankara-Sivas hızlı tren hattını açtıklarını kaydeden Bakan Uraloğlu "Şimdi Kırıkkale'den Çorum'a olan kesimin ihalesini de yapıyoruz." dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bir il daha hızlı trene kavuşuyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Sivas'tan Malatya'ya kadar gelecek olan 224 kilometre uzunluğundaki hızlı tren projesinin bitirildiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları... 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 2023'te tamam! Seyahat süresi 2 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladıklarına dikkat çekerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ankara-Sivas hızlı tren hattındaki son durum...

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen Ankara-Sivas YHT hattımızı hizmete açılacağı tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı Haziran'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas arasında inşa edilen  yüksek hızlı hattının Haziran ayında hizmete açılacağını dile getirdi.

Ankara-Sivas YHT hattı yazın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas, hattının yazın hizmete açılacağını açıkladı. 

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Sivas Stadı bakan güllüce Haberi

Sivas Stadı bakan güllüce

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "İnşallah, pazar günü Türkiye'ye sahip çıkma günü. Pazar günü birlik beraberliği gösterme günü" dedi.


Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.


Daha sonra bir restoranda vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da seçim yapıldığını ancak hükümetin kurulamadığını ve milletin önüne sandığın yeniden geldiğini söyledi.


Yılmaz, 2002'deki AK Parti iktidarının 58. hükümet olduğunu ve daha önce Türkiye'de hükümetlerin ömrünün 1,5 yıl sürdüğünü belirterek, "Allah için 1,5 yılda projesini mi yapacaksın, kurumumu tanıyacaksın, yatırımın temelini mi atacaksın, yatırımımı bitireceksin veya yatırım işletme sürecindeki eksiklileri mi gidereceksin. Biz 70 ve 90'ları gördük. Eğer derseniz...