25 / 04 / 2024

sivas yıldızelinde satılık ptreol istasyonu

sivas yıldızelinde satılık ptreol istasyonu

Sivas İli Yıldızeli İlçesi'nde bulunan petrol istasyonu Yıldızeli İcra Dairesi tarafından 17 Ağustos 2015 günü saat 10:00-10:10 arasında 2.5 milyon TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Bursa Yıldırım'da 4.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli, Yıldırım İlçesi, Samanlı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 773 bin 240 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bursa Yıldırım'da 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım İlçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 56 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan indirim kampanyasına göre fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire!

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

sivas yıldızelinde satılık ptreol istasyonu Haberi

sivas yıldızelinde satılık ptreol istasyonu

Sivas İli Yıldızeli İlçesi'nde yer alan 3.438.72 metrekare yüzölçümlü petrol istasyou 2 milyon 55 bin 376 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık artırma usulüyle yapılacak.

Taşınmazın Özellikleri: Sivas ili, Yıldızeli ilçesi, 325 Ada No. 25 Parsel sayılı, Fevziçak-mak Man. Kümbet İrmağı Mevkiinde bulunan taşınmaz; kargir benzinlik ve kargir tamirhane ve wc ve arsası niteliğinde olup üzerinde bir zemin, bir normal kattan oluşan bir adet betonarme karkas bina ve petrol istasyonu bulunmaktadır. Mesken, iki katlı betonarme binanın üst katındadır. Binanın alt katında market, wcler, mutfak, kalorifer dairesi bulunmaktadır. Mesken giriş kapısı çelik doğrama, camlar alüminyum doğramadır. Yerler seramik kaplama, odalar laminant kaplama, tavanlar alüminyum doğrama, duvarlar saten alçı kaplamadır, iki katlıdır ve 512,00 m2 brüt toplam alana sahiptir. Ill-B yapı grubuna...