24 / 04 / 2024

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..



Yapılmamış seyahatler, akılda kalmış hobiler, kültürel etkinlikler, eş dostla buluşup keyifle zaman geçirme, güzel ortamlarda güzel yemekler... Yaşamın bir dönemi geliyor ki tüm bunları mutlulukla yapacak vakit var, ama akılcı bir planlama gerek. Ant Yapı bu dönemde de yanınızda! Acıbadem grubunun sağlık hizmetleri konusundaki çözüm ortaklığıyla birlikte hayata geçirilecek Antwell Life Çare Residence size zamanınızı en iyi şekilde değerlendireceğiniz zengin bir sosyal hayat sunuyor; üstelik kişiye özel hizmetlerle sağlığınızı korumanız için tüm olanaklar yanı başınızda.

 

Hayatın farklı dönemleri var. Çocukluktan gençliğe, yetişkinliğe geçiyoruz, işe odaklanıyor, çocuk yetiştiriyoruz... Kendimize en çok zaman ayırabileceğimiz zamanlar ise; iş sorumluluklarında belli bir yere gelip dinlenmeye fırsat bulduğumuz, çoluğu çocuğu büyüttüğümüz dönemler... Hayalimizde neler yok ki! Bol bol gezelim, hobilerle ilgilenelim, dostlarla eğlenelim. İnsan bir kere dünyaya geliyor, artık bizim zamanımız. Kimseye muhtaç olmadan hayatın tadına varalım...

 

Ama bu dönemler iyi planlanmayınca bu hayaller bir türlü gerçeğe dönüşemiyor. Büyük şehir kalabalık deyip küçük bir kasabaya mı gideceğiz? Oralarda hep kısıtlı bir sosyal çevrede kalıp metropoldeki geniş seçenekleri aramayacak mıyız? Sağlık hizmetleri yeterli mi? Ya tiyatro, sinema, konserler yeterli nitelik ve nicelikte mi? Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz atölye seçenekleri var mı? Tamam bu büyülü şehirde kalmaya devam edip hayatın tadını çıkaralım, ama o hayalini kurduğumuz bol zamanları trafikte mi harcayacağız? Arkadaşların hepsi farklı yerlerde, nasıl ayarlayıp buluşacağız? Bir de sağlıklı yaşamak için periyodik kontrolleri, uygun bir yeme-içme programını düzenlemek gerekiyor.

 

Tüm bunlarla uğraşırken özlem duyduğumuz, keyifle geçirilecek zamanı nereden bulacağız? Dilediğimizde kapısını kapayıp kendimize ait bir evde olmayı da istiyoruz. Ama artık çoluk çocuk gitti; büyük bir evin sorumluluğunun altından nasıl kalkacağız? Yaşam uzuyor, talepler artıyor..

 

Ant Yapı olarak Ant Yapı Dostlarımız’ın en güzel dönemlerinde aklına gelen bu sorulara cevap aramak üzere yola çıkmaya karar verdik. Dünyadaki gelişmeleri izledik, uzun uzun araştırdık. Sonuçta, temiz bir ortamda, Çamlıca’da çevre yollarının kesiştiği, toplu taşımanın bol seçenekler sunduğu bir alanda Emaar Sguare'in hemen  yanında, Çamlıca iş Merkezi'nin tam karşısında bir hayal projesini, ülkemizde ilk örnek olacak şekilde hayata geçirmeye karar verdik. Akla gelebilecek tüm ihtiyaçları karşılamak üzere var gücümüzle çalıştık.

 

“Sağlıklı Yaşam” bilinciyle tasarladığımız Antvvell’de, Acıbadem sağlık ekibi eşliğinde kişiye özel hizmet paketleri sunuluyor. 7/24 destek verecek ekibin bünyesinde ayrıca gerektiğinde ambülans hizmeti de verilecek.

 

Antwell’de Mimari yapı, esneklik ve eşitlik ilkeleriyle her ihtiyaca hizmet verecek şekilde kurgulandı.

 

1+0,1+1 ve 2+1 daireler öngörüyoruz. Aynı taleplerle gelen dostlarımız, arzu ettiğimiz sosyal yaşam için gerekli sinerjiyi sağlamak üzere bir aradalar. Dilediğiniz zaman kendi özel alanınızdasınız, dilediğinizde ortak sosyal alanlarda birlikte eğleniyor, okuyor, spor yapıyor, sohbet ediyor, hobilerinizle ilgileniyorsunuz. Benzer zevkleri paylaşanlar için çok çeşitli önerilerimiz var. Gideceğiniz etkinlikler için karar verin yeter! Sürekli hizmetinizde olan shuttle hizmeti kapıda size bekliyor olacak.

 

Canınız yemek yapmak istemedi mi, restoran hizmetinizde. Hem de sürekli hizmet veren bir diyetisyenin size özel hazırlattırdığı sağlıklı ve leziz menülerle... Akrabalarınız ve dostlarınızı büyük alanlarda ağırlamak, özel günlerinizi kutlamak, kendi yemeğinizi kendiniz yapmayı mı tercih ettiniz? Size ayrılan alanlarda buluşmayı arzu edin, yeterli. Dışarıda mı yemek istediniz?

 


Geri Dön