16 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   



Çeyrek asırlık deneyimi ile yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imza atan Ant Yapı’nın Çamlıca eteklerinde yer alan yeni projesi Antwell Life Care Residence’ın temeli atıldı. Antwell Life Care Residence için düzenlenen temel atma törenine; Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Okay ile Hasan Yılmaz, şirket yöneticileri ve proje çalışanları katıldı.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, projeyi insan hayatının farklı dönemlerindeki ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla hayata geçirdiklerini belirterek, “Türkiye’de sağlık hizmetleri alanında ilk kez uygulanacak olan bu proje sakinlerine kapsamlı bir sağlık hizmeti de sunacak. Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşu Acıbadem Sağlık Grubu ile iş birliği sayesinde Antwell sakinlerinin tüm sağlık ihtiyaçlarına da cevap verebileceğiz. Bunun yanında esneklik ve eşitlik ilkeleriyle her ihtiyaca hizmet verecek şekilde dönüştürülebilen bir mimari tasarım hayal ettik. Üzerinde titizlikle çalışarak tüm sosyal beklentilere karşılık verecek 150 Milyon TL yatırım değerindeki projemizi 2019 yılının Haziran ayında tamamlamayı hedefliyoruz” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön