25 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.



Antwell Life Care Residence, tasarımından sunduğu hizmetlere, sosyal yaşam alanlarından otelcilik hizmetlerine kadar bütünlüklü bir anlayışla sağlıklı yaşamı temel alıyor. 

Ant Yapı EQ'de yer alan habere göre; Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklığıyla sakinlerine dengeli beslenmeden tıbbi bakıma, engelsiz tasarımdan alternatif hizmet paketine kadar sağlıklı ve huzurlu bir yuva sunuyor. Projenin öngörülen sürede tamamlanması için çalışmalar son sürat devam ediyor. Hafriyattan iksa imalatlarına; betonarme temelden üst yapı imalatlarına; kaba yapı imalatlarından toprak altı izolasyonlarına; ince yapı imalatlarından mantolamaya kadar projenin inşaat süreçleri planlandığı şekilde bugüne kadar geldi. Haziran ayında Antwell’deki daireler sahiplerine mobilyalı ve 5 yıl kira garantisiyle teslim edilecek. Antwell Life Care Residence’ta yürütülen karınca misali çalışmanın teknik seyri ise şöyle: 2018 yılı Şubat ayında başlayan Antwell Life Care Residence projesi hafriyat ve iksa imalatları, temmuz ayında tamamlandı. Betonarme temel imalatları 2018 Ağustos ayında tamamlanarak, üst yapı imalatlarına geçildi. Kaba yapı imalatlarında 1. dilatasyonda son katına ulaşıldı; 2. dilatasyon imalatları ise son hızıyla devam ediyor. Kaba yapı imalatlarının, şubat ayında tamamlanması planlanıyor. Toprak altı izolasyonlarıyla eş zamanlı olarak, kontrollü dolgu ve alt yapı imalatları devam ediyor. İnce yapı imalatları ile ilgili olarak projelendirme ve malzeme seçimleri için mimari ekiplerin çalışmaları sürüyor. Aynı zamanda bölücü duvar uygulamaları hız kazandı ve plana uygun şekilde sıva ve mantolama ekipleri çalışmalarına başladı. Cephe imalatlarına, duvar ve körkasa imalatlarının ardından başlanması planlanıyor. Elektrik ve Mekanik disiplinlerin çalışmaları da diğer imalatların paralelinde devam ediyor.
 


Geri Dön