24 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Antwell Life Care Residence’ın lansmanı 26 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Proje mobilyalı olarak teslim edilecek.



EQ Dergisi'nde yer alan habere göre, 26 Aralık 2017 tarihinde, Beylerbeyinde, Antteras’ta gerçekleşen geniş katılımlı basın toplantısında Ant Yapı’nın yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ın lansmanı yapıldı. Ülkemizde bir ilk olacak Antwell; Ant Yapının tüm diğer rezidanslarında olduğu gibi üstün inşaat kalitesiyle konfor, güvenlik ve işlevsellik sağlarken sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarını da karşılayacak.

İstanbul'un gözde semti Çamlıca eteklerinde yer alacak Antwell Life Çare Residence ile, birçok ülkede benzerleri olan bir konseptin Türkiye’ye ilk kez getirilmesi amaçlanıyor. Çeyrek asırlık deneyimiyle yurtiçi ve yurtdışında 9 milyon metrekare büyüklüğünde ve 10 milyar dolar değerinde, yaklaşık 150 farklı projeye imza atan Ant Yapı, bir ilk gerçekleştirme misyonunu en iyi şekilde hayata geçirmek amacıyla benzer uluslararası örnekleri titizlikle araştırırken ülkemizde bir sağlık rezidansından beklenenleri de ayrıntılarıyla değerlendirdi. Sosyolojiden psikolojiye, mimari tasarımdan işlevsel çözümlere uzanan araştırmalar gerçekleştirildi.

“Hayat boyu yanınızdayız” sloganından yola çıkan Ant Yapı, araştırmalarından elde ettiği sonuçları titizce değerlendirerek, Antwell sakinlerine sağlık hizmetlerine kolay erişim, konfor ve güvenlik, dostlarla dolu keyifli bir ortam, zengin sosyal olanaklar ile hayatın farklı dönemlerinde farklı ihtiyaçlara uyum sağlayabilecek şekilde esnek, dönüştürülebilir bir mimari tasarım ve dekorasyon vaat ediyor. Ant Yapı, Antwell ‘in sunduğu hizmetlere ihtiyaç duyacağı günlere yatırım yapmayı planlayanları da düşünerek sağladığı 5 yıllık kira garantisiyle sağlık rezidansına gelecekte yerleşmeyi öngören bu kesime büyük bir destek veriyor. Mobilyalı olarak teslim edilecek Antwell Life Care Residence’a hemen yerleşmeyi düşünenler ise güvenli, huzurlu, mutlu ve etraflarındaki dostlarla aktif, neşeli bir yaşama adım atacaklar. Acıbadem Sağlık Grubu Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rasim Topuz, “Acıbadem Sağlık Grubu olarak, sektöründe yeniliklere imza atacak olan Antwell projesinde, sağlık alanında mobil çözümler sunan Acıbadem Mobil Sağlık şirketimizle yer alacağız. Antwell’de kişiye özel 7/24 sağlık hizmeti sunacak olan Acıbadem Mobil Sağlık ekibi; düzenli doktor muayenesi, tetkik ve laboratuvar destek hizmetleri, hemşire ve hastabakıcı hizmetleri, fizyoterapi ve diyetisyen hizmetleri ile yatılı refakatçi desteği sağlayacak. Antwell sakinlerinin 7/24 ambulans ihtiyacı gerekli hallerde Acıbadem Mobil Sağlık ekipleri tarafından karşılanacak. Sektörün önemli oyuncularından biri olan Ant Yapı’yla, sağlık rezidansı temasında örnek teşkil edecek Antwell projesinde yaptığımız işbirliğinden mutluluk duyuyoruz” diye belirtti.

Toplam 19.000 metrekarelik inşaat alanında konumlanan Antwell; 3 bodrum katı, zemin, 8 konut katı ve çatı katı olmak üzere toplam 13 kat; 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşuyor. 1+0,1+1 ve 2+1 rezidans seçeneklerine sahip. Sakinlerin tüm ihtiyaçlarına uygun şekilde; şık, modern ve kullanışlı mobilyalarla döşenen rezidans birimleri, projenin bitiş tarihini takiben yaşamaya uygun halde anahtar teslim olarak sunuluyor.

7/24 güvenlik hizmetinin sağlandığı proje; Antwell sakinlerinin diledikleri zaman faydalanabilecekleri ortak hobi alanları, sosyal alanlar ve eğitmen desteği alabilecekleri spor tesislerine sahip olacak. Binada sağlık hizmetleri kapsamında verilen diyetisyen desteğinin yanı sıra diyetisyen tarafından hazırlanan özel menüleri sunan bir restoran da yer alacak. Antwell’de özel etkinlik alanları, atölye ve alışveriş mekânları da öngörülüyor. Gezi ve etkinlik organizasyonları ile rezervasyon destek hizmeti de sağlanacak.

Ant Yapı Dostlarımızı, Antwell Life Care Residence hakkında ayrıntılı bilgi sağlamak üzere ofisimize bekleriz.

Web: http://www.antwell.com.tr/

 


Geri Dön