18 / 04 / 2024

siverekin altyapı sorunu çözüldü mü

siverekin altyapı sorunu çözüldü mü

Sorunları yerinde inceleyip çözüme kavuşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yağan yağmur neticesinde oluşabilecek su baskınlarına karşı önlem alınması talebi üzerine başlattıkları alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Manisa İmrenler'in 40 yıllık altyapı sorunu tarih oldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü altyapı işlemleri kapsamında, Demirci’ye bağlı İmrenler Mahallesi’nin 40 yıllık sorunlu kanalizasyon ve içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Fikirtepe'nin altyapı sorunu dikkat çekiyor!

Kentsel dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Fikirtepe’de bazı projeler bitme aşamasına geldi, firmalar daire teslimlerine başlıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve yolları tamamlamadığı için ev sahiplerini zorlu bir süreç bekliyor

Ordu OSB'ye yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemlerden bu yana altyapı sorunu yaşayan Altınordu ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde aşırı ve yoğun yağışlardan kaynaklanan su baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışması başlattı.

siverekin altyapı sorunu çözüldü mü Haberi

siverekin altyapı sorunu çözüldü mü


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Siverek'te Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek Sivereklilerle bir araya geldi.


Sorunları yerinde inceleyip çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, geçtiğimiz günlerde Siverek ziyareti sırasında vatandaşların; yağan yağmur neticesinde oluşabilecek su baskınlarına karşı önlem alınması talebi üzerine başlattıkları  alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve Siverek Belediyesi ekipleri tarafından koordinasyonlu bir şekilde Cumhuriyet, Şair İbrahim Rafet, Abdülkadir Karahan ve Şeyh Lütfü caddelerinde sona gelinen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi'ye bölge halkı teşekkür etti.


Bölge halkıyla çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, alt yapının bölge esnafına hayırlı olmasını diledi.


Burada  bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çitçi, "1 Kasım öncesi Siverek'te esnafımız ve teşkilatlarımızla görüşürken bu bölgenin alt yapı...