29 / 03 / 2024

Sky Blue İstanbul nerede

Sky Blue İstanbul nerede

Toplamda 87 adet dairenin satışa sunulduğu projede Royal Grup imzası bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Sky Blue İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı!

Royal Group tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Sky Blue İstanbul'da toplamda 87 adet daire bulunuyor.

Sky Blue İstanbul'da 690 bin TL'ye 2+1!

Lokasyon olarak İstanbul Kartal'da inşa edilen projede toplamda 87 adet daire bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Sky Blue İstanbul'da 375 bin TL'ye 1+1 daireler!

Fiyatların 375 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplamda 87 konuttan meydana gelen proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Sky Blue İstanbul'da son 20 daire!

Okay Mimarlık, Tunart ve Temak'ın ortaklığı ile kurulan Royal Group'un Kartal'da inşa ettiği Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta.

Royal Group Sky Blue İstanbul'da teslimler 4 ay sonra başlayacak!

Sky Blue İstanbul projesi 28 katlı tek bloktan ve 87 konuttan meydana geliyor. Royal Group imzası taşıyan projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.

Sky Blue İstanbul'da 375 bin TL'ye 1 oda 1 salon daire!

Sky Blue İstanbul projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 375 bin liradan başlıyor. 4 ay sonra teslim edilecek projede son 20 daire için avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuluyor.

Sky Blue İstanbul’da avantajlı fiyat seçenekleriyle son 20 daire!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Akdamar Sky Suit'in temeli atıldı!

Akdamar Sky Suit projesinin temeli atıldı. İstanbul Kartal'da yükselen proje lüks ve prestijin buluştuğu, şehrin konforunun, doğanın kalbinde yer alacak.   

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Blue Lake, Boğaz esintisini yaşatacak Kanal İstanbul'un yanıbaşında!

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak. Projede ödeme planı kapsamında 120 ay 0,99 kredi oranı sunuluyor..

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak!

Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olarak hayata geçirilen Blue Lake İstanbul projesi, Kanal İstanbul güzergahı üzerindeki konumuyla yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor.

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Sky Blue İstanbul nerede Haberi

Sky Blue İstanbul nerede

Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue İstanbul projesinda dairelerin satış süreci devam ediyor.  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşan projede toplamda 87 daire yer alıyor. 


Sky Blue İstanbul projesinde daire fiyatları 350 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


SKYBLUE ISTANBUL REKLAM FİLMİ!



Ödeme planı kapsamında peşin ödeme yapıldığında yüzde 6 indirim uygulanan projede motosiklet ve bisiklet için özel park alanı, açık alanda...