18 / 04 / 2024

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak!

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak!

Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olarak hayata geçirilen Blue Lake İstanbul projesi, Kanal İstanbul güzergahı üzerindeki konumuyla yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor.



190 ülkede 2 binden fazla tasarım üreterek 200’den fazla ödül almış olan dünyaca ünlü mimarlık ofisi Chapman Taylor'ın danışmanlığında, ECF mimarlık tarafından tasarlanan Blue Lake’in iç mimari tasarımını ise Evrenol Mimarlık gerçekleştirdi. 

 

Metal Yapı Konut imzası ile yükselen Blue Lake İstanbul projesi 171 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede, 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daire seçeneklerine yer veriliyor. Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak.

 

Blue Lake İstanbul'da yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca, teraslı, balkonlu ve bahçeli konutlar, 10 metrekare ile 264 metrekare arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor. 

 

İnşaat çalışmaları hızla devam eden  Blue Lake İstanbul lokasyon olarak; TEM ve E5’e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına çok yakın mesafede yükseliyor.  Konum itibarı ile Kanal İstanbul’un önünden geçtiği proje, Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 metre, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 metre, Atatürk Havalimanı’na ise 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

 

Blue Lake İstanbul Projesi, Küçükcekmece sahilinin yaşam zenginliğine sahip sahilinde bulunan 10 kilometre uzunluğundaki yürüyüş parkuru ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Peyzaj ve sosyal alanlarda yer alan “Cennet Bahçesi” ve “Aktivite Bahçesi”nde hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, oyun alanları ve dinlenme alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam sunuyor.   

 

Projede, 15. Katta yer alan Gök Teras’ta, bloklar özel bağlantı yolları ile birleştirilerek panoramik deniz ve göl manzarasına hakim 3 adet infinity havuzu / cafe ve oturma alanları ve 2,6 kilometre yürüme parkuru ile hiçbir projede olmayan bir keyif alanına dönüşüyor. 

 

Web: http://www.bluelake.com.tr


Geri Dön