16 / 04 / 2024

SKY Build İnşaat adres

SKY Build İnşaat adres

SKY Build İnşaat Taşımacılık Lojistik ve Ticaret Limited Şirketi, Alfreds Saltis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Sarıyer, Beybi Giz Plaza, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ubeydullah Sevdalı ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Build Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Build Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Can Berk Güven tarafından kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adel Omaredhah Bavvazır tarafından kuruldu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Sky Devre Mülk Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Devre Mülk Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaya tarafından kurulsu.

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Öztopçu tarafından kuruldu.

Build Structure Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Build Structure Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kays Aljzaeari ve Oday Rshak Alassafi ortaklığında kuruldu.

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yaman tarafından kuruldu. 

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

SKY Build İnşaat adres Haberi

SKY Build İnşaat adres

SKY Build İnşaat Taşımacılık Lojistik ve Ticaret Limited Şirketi, Alfreds Saltis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


SKY Build İnşaat Taşımacılık Lojistik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların her türlü inşaat işlerini yapmak. B-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  C-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. D-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek E-Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları,...