18 / 04 / 2024

sky land istanbul

sky land istanbul

Toplam 600 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 330 bin liradan başlıyor...

Sky Land İstanbul 'da 330 bin liraya stüdyo daire!

Metrekare birim fiyatının 3 bin 500 dolar olarak belirlendiği Sky Land İstanbul projesinde stüdyodan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Projede ofis, AVM, rezidans, otel yer alıyor...

Sky Land İstanbul 'da 467 bin TL'ye 1+1 daire!

Toplam 600 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sky Land İstanbul projesinde fiyatlar 313 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm konut tipleri yer alıyor...

İstanbul'da hasar tespit çalışmalarına başlandı!

İstanbul Valiliği tarafından Esenyurt'ta evlerinde konaklayamayacaklar için konaklama imkanı sağlandığı, hasar tespit çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Kanal İstanbul yeniden tartışılmaya başlandı!

2011'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirdiği, "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi yeniden tartışılmaya başlandı...

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA borç yapılandırmasına gitti!

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA borcunun en fazla 5 milyar Euro'luk kısmını yapılandıracak.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Aydos Land İstanbul projesinde toplamda 600 daireye yer veriliyor. Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planına göre Aydos Land İstanbul'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor..

Aydos Land İstanbul fiyat listesi 2018!

Marmara Hastanesi Metro İstasyonu'na 3 dakikalık mesafede yükselen Aydos Land İstanbul projesinde 60 ay vadelendirme yapılabiliyor..

Aydos Land  İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Toplam 600 daire ve 35 adet ticari üniteden meydana gelen Aydos Land  İstanbul projesi Ms Mega İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.  Peki Aydos Land  İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Aydos Land İstanbul'da firma bünyesine vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Pendik'te inşa edilen Aydos Land İstanbul projesi avantajlı konumu ile dikkat çekiyor. Aydos Land İstanbul'da firma bünyesine vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Aydos Land İstanbul'da ön talep toplanıyor! Vade farksız 60 ay taksitle!

İstanbul Pendik’de avantajlı konumu ile dikkat çeken Aydos Land İstanbul projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatların 178 bin TL'den başladığı projede 600 konut ve 35 ticari ünite bulunuyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

sky land istanbul Haberi

sky land istanbul

Şişli Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi, Eroğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Karma olarak tasarlanan projede ofis, rezidans, AVM, otel bulunuyor. Proje 46 bin metrekare arsa alnına sahip.


3 kule olarak tasarlanan Skyland İstanbul Şişli Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. TT Arena Stadı'nın yan tarafından inşa edilen proje 600 bin metrekare inşaat alanına sahip.


2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Skyland İstanbul Şişli Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 330 bin liradan başlıyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak belirlendi.


Eroğlu Seyrtantepe projesinde yer alan dairelerin alanları şu şekilde; 1+0 daireler 52 - 67 metrekare, 1+1 daireler 80 - 107 metrekare, 2+1 daireler 117 ile 133 metrekare, 3+1 daireler 184 - 198 metrekare, 4+1 daireler 298 - 322...