29 / 03 / 2024

skyland istanbul şişli

skyland istanbul şişli

Toplam 830 adet daireden oluşan Skyland İstanbul Eroğlu Şişli projesinde bulunan satılık dairelerin minimum fiyatı 330 bin TL...

Seyrantepe Skyland ne zaman teslim?

Daire alanlarının 52 metrekare ila 322 metrekare arasında değiştiği Seyrantepe Skyland ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2016 yılı olarak verildi...

Skyland İstanbul Şişli! Eroğlu Seyrantepe'de 330 bin lira!

Toplam 600 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 330 bin liradan başlıyor...

Sky Land İstanbul 'da 330 bin liraya stüdyo daire!

Metrekare birim fiyatının 3 bin 500 dolar olarak belirlendiği Sky Land İstanbul projesinde stüdyodan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Projede ofis, AVM, rezidans, otel yer alıyor...

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eci İstanbul Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 8 milyon 250  bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

skyland istanbul şişli Haberi

skyland istanbul şişli

Şişli Seyrantepe'de 600 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi, Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Karma olarak tasarlanan projede AVM, otel, ofis ve rezidanslar yer alıyor.


Minimum daire fiyatının 330 bin TL olarak belirlendiği Skyland Seyrantepe Evleri'nde metrekare birim fiyatı ise 3 bin 500 dolardan başlıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire seçenekleri yer alıyor. 


Toplam 830 adet dairenin mevcut olduğu Skyland İstanbul'da yer alan 1+0 daireler 52 - 67 metrekare, 1+1 daireler 80 - 107 metrekare, 2+1 daireler 117 ile 133 metrekare, 3+1 daireler 184 - 198 metrekare, 4+1 daireler 298 - 322 metrekare alana sahip.


Skyland İstanbul'da arsa alanı 46 bin metrekare,konut alanı 100 bin metrekare, ofis alanı 100 bin metrekare, otel alanı 55 bin metrekare ve...