25 / 04 / 2024

Smart Houses

Smart Houses

Simart City sonrası satışa çıkarılması planlanan Siyapı projesi Smart Houses, Anadolu Yakası'nda Pendik'te yükselecek. Projede sadece 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alacak.

Smart City'de esnek ödeme avantajıyla! 400 bin TL'ye!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı 15 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir’de 435 milyon TL’lik yatırımla Mostar Life Grand Houses projesine imza atıyor.

Smart City'de 400 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle 5 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Smart City projesinde kişiye özel ödeme planları yapılıyor. Projede fiyatlar 400 bin liradan başlıyor.

Smart City Residence'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

2016 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Smart City Residence ,yapı kalitesi yüksek, yenilikçi ve modern mimari yapısıyla rakiplerinden ayrılıyor.

Mostar Life Grand Houses Bahçeşehir'de yükseliyor!

Projede en çok ilgi gören 5+1 bloklar 5 katlı olup her katta iki daire yer alıyor. 28 adet 4+1 ve 4+1 Lux yalı daireleri de Mostar Life Grand Houses’i farklı kılan özellikler arasında.

Smart City'de 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.

Smart City'de fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Siyapı ve Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 1 sene sonra yapılması planlanıyor. Smart City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor.

Smart City'de kişiye özel vade farksız ödemelerle!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Başakşehir Mostar Life Grand Houses projesinde 762 bin liraya!

İnşaat sektöründe Çolakoğlu Grup, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir'de Mostar Life Grand Houses projesini geliştirdi. Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 762 bin liradan başlıyor.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir 2017 Haziran'da teslim!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Mostar Life Grand Houses 0,89 faiz oranıyla satışa çıktı!

Başakşehir'de 12 blokta 354 konut olarak inşa edilen Mostar Life Grand Houses projesi yüzde 0,89 faiz oranı ile 120 ay vadeyle satışta.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Mostar Life Grand Houses'ta teslimler 2017'de!

Metro, TEM-Basın Ekspres Yolu. yeni yapılan otoyollarla erişimin son derece kolay olduğu Mostar Life Grand Houses'da yaşam olanakları ise en yüksek standartlarda.

Smart Houses Haberi

Smart Houses

Siyapı'nın Ümraniye'de yer alan Simart City sonrasında hayata geçireceği proje yine Anadolu Yakası'nda Pendik'te yer alıyor. Smart Houses olarak adlandırılan projede 2 blok yer alacak. 


Smart Houses projesinde yer alan 2 bloktan biri 11 katlı diğeri ise 12 katlı olarak tasarlandı. Smart Houses projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Smart Houses projesinin 12 katlı A bloğunda 48 adet 3+1 ve 11 katlı B bloğunda ise 44 adet 3+1 daire yer alacak. Projedeki toplam konut sayısı ise 92 olarak belirlendi. 


İbni Sina Caddesi'nde konumlandırılan Smart Houses Pendik projesi kapsamında otopark, yüzme havuzu ve birçok sosyal alan bulunacak. Projenin şu anda satışa çıkacağı tarih ise netleşmedi.



Smart Houses Pendik görselleri: