19 / 04 / 2024

Smart Sales emlak 2014

Smart Sales emlak 2014

EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Arjen Pulat, Irına Dudyk ve Naushad Gattoo ortaklığında kuruldu.

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Heydarı tarafından kuruldu.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Smart Emlak Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Emlak Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Rahim Yehia tarafından kuruldu.

Reform Sales Proje Danışmanlık Emlak Satış Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Reform Sales Proje Danışmanlık Emlak Satış Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aleks Alakuş, Ahmet Gülşen ve Mustafa Çalış ortaklığında kuruldu. 

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Smart Sales, Emlak Fuarı’na özel yüzde 35 indirimle satılıyor!

Hasan Bursalıoğlu “Fuar için hazırladığımız yüzde 35’ lik indirim kampanyamız, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyamız fuar süresince devam edecek” dedi.

Smart Sales Emlak 2014 Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşuyor!

EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Smart Sales emlak 2014 Haberi

Smart Sales emlak 2014

Türk gayrimenkul sektörünün liderlerinin yer aldığı EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.


11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek olan Türkiye’nin en kapsamlı emlak fuarları Emlak’14 sektörün tüm oyuncularını bir araya getiriyor. Satış Ajansı markasının kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu ortağı Burak Yangın ile satış ve CRM alanında geliştirdikleri yeni yazılım programı S²’yi fuar ziyaretçilerine...