10 / 12 / 2025
fuzul

SmartBS Otomasyon

SmartBS Otomasyon

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

1999 yılından bugüne İstanbul Ataşehir merkezli olarak faaliyet gösteren Smart BS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri ülke genelinde var olan bayi sayısını arttırma kararı aldı.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek.

Yücelen Vinç Makine'ye mahkemeden geçici mühlet kararı! 

İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yücelen Vinç Makine Otomasyon Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için geçici mühlet kararı verdi.

Torbalı’nın dev firması Yücelen Vinç, konkordato talebinde bulundu!

İzmir Torbalı’nın dev firması Yücelen Vinç Makine Otomasyon Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, konkordato talep etti.

Fabrikaların otomasyon işlerini kuran ünlü şirketten konkordato haberi geldi!

Konya ve birçok ilde fabrikaların otomasyon sistemlerini kuran dev şirket, Robomax Robot Otomasyon, konkordato ilan etti.

ENA Otomasyon’a konkordato sürecinde 2 ay daha ek süre!

Balıkesir Asliye Ticaret Mahkemesi, mali sıkıntı yaşayan ENA Otomasyon Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne daha önce tanınan geçici mühletin 2 ay süreyle uzatılmasına hükmetti.

Ev almayı ve satmayı düşünenler dikkat! İşte Değer Bilgi Merkezi uygulamasının artıları ve eksileri!

Yapay zeka, otomasyon ve yaratıcı projeler üzerine çalışmalar yapan Levent Üçüncüoğlu,  Değer Bilgi Merkezi uygulamasının artılarını ve eksilerini anlattı.

Kocaeli’de Robo Otomasyon’un konkordato talebi reddedildi!

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Robo Otomasyon Mühendislik Elektrik Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin konkordato başvurusunu reddederek şirketin iflasına hükmetti. 

Oksitem Otomasyon Kontrol Sistemleri için 1 yıl süreyle kesin mühlet verildi!

Oksitem Otomasyon Kontrol Sistemleri Elektrik Elektronik Endüstriyel Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi için 1 yıl süreyle kesin mühlet verildi.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Karhan Kibaroğlu ve Veysel Durlu ortaklığında kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

SmartBS Otomasyon Haberi

SmartBS Otomasyon

1999 yılında kurulan ve otomasyon sistemleri ile akıllı ev teknolojileri konusunda ülke genelinde var olan bayileri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan Nayman, İzmir, İstanbul ve Bursa’da çok sayıda markalı konut projesinin satış ve pazarlama koordinatörlüklerini yürüttükten sonra, son olarak Neopol İnşaat’ın İzmir ve Bursa’da gerçekleştirmekte olduğu projelerin yöneticiliklerini yürütmekteydi.

Aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurucu üyesi olan NAYMAN, SmartBS Otomasyon ve Mühendislik İstanbul dışı yatırımlarını arttırma kararı aldığını belirttiğinde heyecanlandığını, kendisinin Anadolu’da geliştirilen konut projeleri hakkında süregelen bilgi ve tecrübelerinin de kendisine ve firmasına büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü...