25 / 04 / 2024

sof istanbul ümraniye satış ofisi

sof istanbul ümraniye satış ofisi

Önalan İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Sofistanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı...

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye'de 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'un göbeğinde büyük fırsat!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi'nde yer alan 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor. İşte fiyat ve ihale tarihi...

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

İstanbul Ümraniye için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Elmalıkent Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

sof istanbul ümraniye satış ofisi Haberi

sof istanbul ümraniye satış ofisi

2 bin 506 metrekare alan üzerinde inşa edilen Sofistanbul satılık daire sayısı 104. Sofistanbul projesi 17 katlı ve 7 katlı 4 blok şeklinde İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanıyor. 


Sofistanbul Ümraniye Önalan İnşaat imzasıyla yükseliyor. Sofistanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. 


Ümraniye Sofistanbul fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. Sofistanbul satılık dairelerin alan büyüklükleri 58 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 



Önalan İnşaat Sofistanbul projesinin sosyal olanakları arasında  sauna, otopark, yüzme havuzu, fitness center ve güvenlik bulunuyor. 


Sofistanbul Ümraniye'de  1+1 daireler 58 metrekare ile 70 metrekare, 2+1 daireler  83,93 metrekare ile 103 metrekare, 3+1 daireler 115 metrekare ve dubleks daireler 220 metrekare alan büyüklüğüne sahip.



Sofistanbul Ümraniye satış ofisi:


Telefon:...