26 / 04 / 2024

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında dev kampanya! Şimdi almayan bin pişman olur

Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim yapıldı. Yeni market fiyatları tek tek duyuruldu.

Et ve Süt Kurumu en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıyor! Başvurular başladı hemen başvurun!

Et ve Süt Kurumu Müdürlüğü (ESK) İŞKUR üzerinden personel alımı ilanı yayımladı. Peki ESK tarafından yayımlanan ilana göre başvuru şartları ne oldu? İşte ESK iş başvurusuna dair tüm detaylar...

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Çiğ süt fiyatlarına yapılan zam geri mi çekildi? Çiftçilere kötü haber sonrası tepki oluştu

Ulusal Süt Konseyi, geçtiğimiz haftalarda çiğ süt litre fiyatını 7 lira 50 kuruş olarak açıklamıştı.. Çiğ sütün 7,5 lira olarak belirlenen fiyatının 15 Mayıs'tan itibaren geçerli olacağı açıklandı. Çiftçiler kendilerine verilen zammın yansımadığından şikayetçi. İşte detaylar..

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında kuruldu. 


Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Başkaları adına arsa arazi ve konut satmak . Faaliyet konusu ile ilgili mevzuatın izin verdiği her türlü ürünün ithalatı ve ihracatını yapmak.



Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Esenevler Mahallesi Talatpaşa Cad.Söğüt Yıldız Apt.No.52a...