25 / 04 / 2024

Söğüt İnşaat iletişim

Söğüt İnşaat iletişim

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rös Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kal, Önder Kal ve Serdar Şahin ortaklığında kuruldu.

Söğüt İnşaat iletişim Haberi

Söğüt İnşaat iletişim

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında yol hertürli bina,liman tünel, köprü,fabrika,kanalizasyon,içme suyu ve sulama tesisleri kömür ve her türlü madeni havada karada denizde ve suda çıkarma değerlendirme gazlaştırma sıvılaştırma zenginleştirme depolama nakletme tesisleri her türlü harfiyat işleri ve tesisleri termik santrel hidrolik santrali enerji nakil hatları ve her türlü gıda ve tarım tesisleri insan ve hayvan yiyeceği ziraatı üretimi imalatı işlenmesi alım satımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres:...