18 / 04 / 2024

sokağa çıkma yasağı saatleri

sokağa çıkma yasağı saatleri

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri il bazında değişiklik gösterirken düşük ve orta riskli illerimizde tamamen kalktı.

Yasaklar ne zaman bitiyor?  İçişleri Bakanlığı'ndan bu hafta sonu için son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanlığı'ndan hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri duyurulurken marketlerin, bakkalların, kasapların ve manavların çalışma saatleri de vatandaşlar ile paylaşıldı...

Milyonlar dikkat! Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan tedbirler devam ediyor. Vaka sayısında düşüş görülmesinin ardından kısıtlamaların kalkacağı tarihi araştırmaya başlayan vatandaşlar, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyor...

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları ile ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, sokağa çıkma yasağı saatleri hakkında bilgi verilirken marketlerin, bakkalların, kasapların, manavların çalışma saatleri paylaşıldı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

O borçlar silinecek! Ödeyen ödediğiyle mi kalacak?

Türkiye Büyük Millet Meclis’ne sunulan torba teklif ile iktidar korona virüs salgını döneminde kesilen maske ve sokağa çıkma yasağı cezalarının tahsilinden vazgeçiyor. Bu kapsamda 1 milyonu aşkın kişiye kesilen toplamda 3 milyar liraya yakın borç silinecek.

KYK borçları, maske cezaları, kredi kartı borçları… Borçlar tek tek silinecek! Torba Yasa artık Meclis’te

Milyonlarca insanı kapsayacak olan torba yasa için sayılı günler kaldı. Torba yasa, KYK borçlarını, maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları, kredi kartı borçları gibi konuları ele alırken detaylar ise tek tek belli olmaya başladı… İşte detaylar…

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Esnaf ve müzisyenlerden kira tepkisi!

Esnaf ve müzisyenler Kovid-19 önlemleri kapsamında uygulanan yasakları değerlendirdi. Sokağa çıkma yasağı saatinin ve işletmelerin açık kalma saatinin yeterli olmadığını belirten esnaf, kiralardan da şikayet etti.

19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre tam kapanma kısıtlaması 17 Mayıs tarihinde sonlandırıldı. Bu tarihten itibaren 1 Haziran tarihine kadar kademeli normalleşme sürecine girildi...

Herkesin merak ettiği konu: Yasaklar uzatılacak mı?

29 Nisan tarihinden bugüne sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Vaka sayılarındaki düşüş büyük bir mutluluk yaratırken, son günlerde vatandaşların gündeminde tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağı yer alıyor...

Tam kapanmada bankalar açık mı?

Koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma uygulamasına geçilerek 17 Mayıs tarihine kadar tüm Türkiye'de aralıksız sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bankada işleri olan vatandaşlar ise bu süreçte bankaların açık olup olmadığını merak ediyor...

Tapudan randevu alana 'sokağa çıkma yasağı' yok!

29 Nisan tarihinde başlayacağı açıklanan 17 günlük kısıtlamaya hazırlanıyoruz. Birçok sektör faaliyetlerine ara verirken tapu daireleri ise açık olacak ve konut satışları hız kesmeyecek.

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

sokağa çıkma yasağı saatleri Haberi

sokağa çıkma yasağı saatleri

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yasak saatleri hakkında genelge yayımlandı ve 65 yaş üzeri  ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı izni saatleri ile yasağın kalktığı iller kamuoyu ile paylaşıldı. İçişleri, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 65 yaş üstü ve 20 yaş altı dışarı çıkma izni saatleri konusuna yönelik açıklamasında merak edilenleri de tek tek açıkladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; son Kabine Toplantısı'nda alınan kararlara göre, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı, 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı yasak saatleri hakkında genelge yayımlandı ve merak edilen detayları açıkladı.

HAFTA İÇİ - HAFTA SONU 65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTI SOKAĞA (DIŞARI)...