29 / 03 / 2024

Solid Emlak Ve Danışmanlık Kimin

Solid Emlak Ve Danışmanlık Kimin

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Talam Alkhamıs, Ahmet Çalık ve Sehab Eddın Al Attar imzasıyla kuruldu.

2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi 9 Aralık'ta Bursa'da!

Türkiye’nin birbirinden önemli isimlerini buluşturacak olan 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi Bursa'da gerçekleşecek. 

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti bugün bitiyor!

2017 yılına ait emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Bugün içerisinde ödeme yapmayan vergi mükelleflerini vergi cezası bekliyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti yarın bitiyor!

2017 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme dönemi yarın mesai bitiminde sona eriyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde son 3 gün!

1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Buna göre henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor..

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları!

Konut, işyeri, arsa ve araziler için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödeme dönemi ay sonunda bitiyor. İşte emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksitinde son 15 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor..

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şereflier ve Emine Şereflier ortaklığında 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Özgür Kozahan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Didem Araz ve Mehmet Araz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Nazif Caner Çambel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid Emlak Ve Danışmanlık Kimin Haberi

Solid Emlak Ve Danışmanlık Kimin


Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün  Talam Alkhamıs, Ahmet Çalık ve Sehab Eddın Al Attar imzasıyla kuruldu. 


Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1.Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini yapmak. Gayrimenkul acenteliklerinin faaliyetleri kapsamında bir gayrimenkulü ücret ve sözleşme temeline dayalı olarak komisyon ücreti karşılığında satın almak, satmak ve kiralanmasına aracılık etmek ve danışmanlık yapmak.  2.Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat malzemesi alımı satımı  imali ve ithalat ve ihracatını yapmak,gerek yurtiçi gerekse uluslararası internet üzerinden pazarlanmasını yapmak,her türlü inşaat işleri ve müteahhitlik işleri yapmak ihalelere girmek ve taahhütlerde bulunmak. 3.İnşaat malzemeleri demir,çimento,kireç,tuğla,kiremit,karo,seramik,s ıhhi tesisat malzemeleri,hırdavat, zücaciye,her nevi boya malzemeleri alımı satımı yapmak. 4.Orman ürünleri mobilya kereste kontrplak sunta alım satımı imalatını yapmak hazır atölyeler...