23 / 04 / 2024

Soma maden işletmeleri

Soma maden işletmeleri

Manisa Soma'da yer alan madende inceleme tamamlandı. Soma'da 301 kişinin ölümüyle sonuçlanan facianın meydana geldiği madende, gerekli bilirkişi incelemesi tamamlanarak, ocak işletmeci şirkete teslim edildi.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli’de Miktat Kutlu tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 225 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çevik tarafından kuruldu.

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bülent Toktaş tarafından kuruldu.

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aşçı tarafından kuruldu.

Emlak işletmeleri iflasa mı sürükleniyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle, işlerine ara veren emlak işletmeleri iflasa sürükleniyor...

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soma maden işletmeleri Haberi

Soma maden işletmeleri

Soma'da, 301 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın meydana geldiği madende, bilirkişi incelemesi tamamlanarak, ocağın işletmeci firmaya teslim edildiği bildirildi. 


Soma Holding tarafından işletilen Eynez Maden Ocağı'nda 13 Mayıs'ta meydana gelen ve 301 işçinin ölümüyle sonuçlanan faciayla ilgili yürütülen adli soruşturmada, arama kurtarma çalışmalarının ardından devam eden yangın nedeniyle ağzı duvarla örülmesi sonucu girilemeyen ocak, gerekli şartların oluşmasıyla yeniden açılarak bilirkişi incelemesi yapıldı. 


Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, yaptığı yazılı açıklamada, ağzının duvarla örülmesine soruşturma açısından sakınca olmaması nedeniyle izin verilen maden ocağında 15 Temmuz itibarıyla olay yeri inceleme ve keşif işlemi için uygun şartların oluştuğu bilgisinin alındığını belirterek, bu çerçevede soruşturmada görevli Soma cumhuriyet savcılarının bilgisi ve bir cumhuriyet savcısı nezaretinde tahlisiye, olay yeri inceleme ve fotoğraf bilirkişileri...