19 / 04 / 2024

Sone İstanbul nerede

Sone İstanbul nerede

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat listesine göre 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Sone İstanbul projesi içerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Projede metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul ne zaman teslim?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul ne zaman teslim?

Basın Ekspres Sone İstanbul ev fiyatları!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cathay Sone İstanbul satılık ev!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Cathay Sone İstanbul satılık ev tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslim tarihi!

Küçükçekmece Sone İstanbul teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Sone İstanbul satış ofisi telefon!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 36 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Sone İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4-6 blok şeklinde yükseliyor. Peki Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Cathay Sone İstanbul iletişim bilgileri!

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana gelen projede toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Cathay Sone İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları!

Dairelerin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cathay Sone İstanbul satılık daire!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Sone İstanbul projesi içerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Projede metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Cathay Sone İstanbul nerede?

Konut, otel ve AVM'den oluşan Cathay Sone İstanbul'da metrekare fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor. Peki Cathay Sone İstanbul nerede?

Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te yükselen Sone İstanbul Rezidans projesi eski Elektrikçiler Sitesi arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta 1.067 adet daire, otel ve dükkanlar yer alıyor. Sone İstanbul Basın Ekspres projesinde fiyatlar 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Peki Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen proje 35 bin 265 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres!

Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sone İstanbul projesinde 1.067 adet daire, dükkan ve otel alanları yer alıyor...

Basın Ekspres Sone İstanbul satış ofisi!

Basın Ekspres Sone İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. Dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteren proje Cathay İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim!

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam inşaat alanı 151 bin metrekare olarak belirlenen projede daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul nerede Haberi

Sone İstanbul nerede

Sone İstanbul projesi toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından meydana gelen 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana geliyor.


Sone İstanbul Cathay nerede?

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan proje Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Küçükçekmece Sone İstanbul daire tipleri

Projedeki evler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sone İstanbul hangi firmayla inşa ediliyor?

Proje Cathay İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.


Sone İstanbul Evleri konum

Lokasyon bilgisine göre proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde, Marriott Hotel'in karşısında bulunuyor. 




Sone İstanbul Küçükçekmece teslimleri ne zaman?

Projede daire teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor.


Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Sone İstanbul satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlayıp kata ve cepheye göre yükseliyor....