26 / 04 / 2024

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez, konut artışıyla ilgili "Ankara'ya baktığımız 1 zaman, kentte konut talebinin olduğunu ve sektörün de buna karşılık verdiğini görüyoruz" dedi

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Apartman yönetim süreçleri tek platformda toplanıyor!

FinTech girişim kurucusu Insha Ventures, hayata geçirdiği  online tahsilat platformu Kozmos ile apartman yönetim süreçlerini tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye! 

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez Haberi

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez Başkent kentin dört bir tarafında yükselen konut inşaatlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. 


¦ Sönmez Grup'un kuruluş serüvenini anlatabilir misiniz? 

Babamız ilk olarak 1960'lı yıllarda hurda işiyle ticaret hayatına başlamış. Bir aile şirketi olarak çalışmalarına devam eden firmamız üçüncü kuşaklarla birlikte ileriye dönük projeleri de devam ettiriyor. 

Hurda alanında faaliyet gösterirken gayrimenkulde yatırımlarımız oldu. 

Bu alanda birikimler müteahhitlik faaliyetlerine yönelmemizi sağladı. 

Tüm bu işler yürürken iş makinesi alım satımlarında da faaliyet göstermeye başladık. Fakat bu alandaki çalışmalarımızı 2006 yılma kadar sürdürdük ve ağırlıklı olarak şirketimizi inşaat sektöründe oluşturduk. Geldiğimiz noktada da asli işimizin gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyebilirim. 


¦ Firmanızın faaliyet alanları nelerdir? 

Sönmez Grup öncelikli olarak iş merkezleri ve AVM yatırımları başta olmak üzere farklı alanlarda yatırımlar yapmaktadır. Bunun yanında...