29 / 03 / 2024

Sönmez Grup

Sönmez Grup

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez, konut artışıyla ilgili "Ankara'ya baktığımız 1 zaman, kentte konut talebinin olduğunu ve sektörün de buna karşılık verdiğini görüyoruz" dedi

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Ünlü iktisatçıdan mevduat faizi uyarısı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizi artışlarına paralel olarak mevduat faizleri de zirvelere tırmanmaya devam ederken İktisatçı Mustafa Sönmez'den son dakika mevduat faizi uyarısı geldi. İşte o paylaşım...

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Zamlar peş peşe geldi: Sırada elektrik var!

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra A'den Z'ye hemen her şeyin fiyatı arttı. Ekonomist Mustafa Sönmez, "Zam büyük gelecek" diyerek elektriği işaret etti. İşte detaylar...

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Sönmez Grup Haberi

Sönmez Grup

Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Sönmez Başkent kentin dört bir tarafında yükselen konut inşaatlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. 


¦ Sönmez Grup'un kuruluş serüvenini anlatabilir misiniz? 

Babamız ilk olarak 1960'lı yıllarda hurda işiyle ticaret hayatına başlamış. Bir aile şirketi olarak çalışmalarına devam eden firmamız üçüncü kuşaklarla birlikte ileriye dönük projeleri de devam ettiriyor. 

Hurda alanında faaliyet gösterirken gayrimenkulde yatırımlarımız oldu. 

Bu alanda birikimler müteahhitlik faaliyetlerine yönelmemizi sağladı. 

Tüm bu işler yürürken iş makinesi alım satımlarında da faaliyet göstermeye başladık. Fakat bu alandaki çalışmalarımızı 2006 yılma kadar sürdürdük ve ağırlıklı olarak şirketimizi inşaat sektöründe oluşturduk. Geldiğimiz noktada da asli işimizin gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyebilirim. 


¦ Firmanızın faaliyet alanları nelerdir? 

Sönmez Grup öncelikli olarak iş merkezleri ve AVM yatırımları başta olmak üzere farklı alanlarda yatırımlar yapmaktadır. Bunun yanında...