28 / 03 / 2024

SOYA Holding ofis projeleri

SOYA Holding ofis projeleri

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi, Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyonla yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Konut, rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu'nda inşa ediliyor...

SOYA Holding ofis projeleri Haberi

SOYA Holding ofis projeleri

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, bugün yaklaşık 3.5 milyon metrekarelik A sınıfı merkezi yerlerde kiralanabilir ofis alanı bulunan İstanbul'un bunun çok üzerinde bir yatırımı kaldırabileceğini söyledi. Çamlıbel, İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam edebilmesi için kurulacak Finans Merkezi ve iki yeni şehrin de bir fırsat olarak değerlendirilmesinin kritik önem taşıdığına dikkat çekti. 


Bu yeni şehirlerde teknoloji, medya ve telekomünikasyon ile yeşil dönüşümün ön plana çıkarılması gerektiğini vurgulayan Çamlıbel, "Belli bir ölçekten daha büyük ulusal ve uluslararası şirketler apartmandan bozma yerlerde çalışmayız. Bu konuya ciddi olarak eğilmeliyiz. Aynı zamanda bu tip ofislerin yeşil bina olması da yabancıları cezbetmek açısından önemli. Global şirketler yeşil, çevre dostu, enerji verimliliği olmayan ofisleri tercih etmez" dedi. 


SOHO OFİS'E MÜSTAKİL GİRİŞ 

Soyak'ın, geçtiğimiz yıl Kristal Kule ve Soyak Soho...