28 / 03 / 2024

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.



Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan ancak daha sonra Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor.


Ritim İstanbul projesinde yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 120 aya kadar 0,70 faizle ödemenin yapıldığı projede 3+1 daireler 777 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Hemen teslim projede tapu da hemen veriliyor. 


Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul projesinde 1+1’den 5+1 dublekse, çok farklı alternatiflerde 863 adet rezidans yer alıyor. Ritim İstanbul’da 250 adet home ofis, 113 adet ticari ofis ve 110 adet mağaza ile toplamda 1336 adet bağımsız alan bulunuyor.


Satışları devam eden Ritim İstanbul Maltepe projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı. 


Türk gayrimenkul piyasasında Kuveyt rüzgarı

1998 yılında kurulan Kuveyt merkezli Al Mazaya Holding, kendi alanında sayısız projeye imza atmış olan, Orta Doğu ve Körfez Bölgesi’nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri. Kuveyt, Dubai ve İstanbul’da merkezleri bulunan şirketin Suudi Arabistan, Lübnan, Abu Dabi, Umman ve Katar’da projeleri bulunuyor.


Al Mazaya Holding yüzde yüz iştiraki olan Al Mazaya Turkey Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. ile Türkiye gayrimenkul piyasasına 2014 yılında girdi.  Ritim İstanbul projesinin ortağı olan Mazaya Holding, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması sonrasında projenin tamamını satın aldı. 


FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Dumankaya İnşaat'ın diğer projelerinin akıbeti henüz belli değil. 



Dumanakaya İnşaat'ın Ritim İstanbul açıklaması;


Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor. 


Bu kapsamda Dumankaya Grubu Yönetimi Ritim İstanbul Projesindeki eksikleri tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Ritim İstanbul’da Kasım Ayı ile birlikte yaşam başladı. Projede doluluk oranı %60’lara ulaştı.


Temmuz ayında Ritim İstanbul projesinin %100’ünü devralan Mazaya Holding; TMSF’ye devrolan yeni Dumankaya Yönetimi ile uyum içinde çalışarak projesini başarı ile tamamladı. İnşaatın bitmesi ile yaşamın başlaması projeye olan ilgiyi artırdı. 


Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Ritim İstanbul’da, konforlu rezidans daireler kapılarını prestijli bir yaşama, hareketli alışveriş mekanlarına, spor ve eğlence imkanlarıyla renklenen seçkin bir sosyal hayata açıyor. Ritim İstanbul alıcı açısından yaşanmaya hazır, konforlu ve güvenli bir alternatif sunarken yatırımcı açısından da geleceğini görebildiği doğru bir yatırım olanağı yaratıyor. Ayrıca Ritim İstanbul’da yakın zamanda faaliyete başlayacak olan açık AVM’si ile de bölgeye değer katmaya devam edecek.


Yoğun ilgi gören Ritim İstanbul’da kalan son dairelerin satışları avantajlı kampanya şartları ile hızla devam ediyor. 



Dumankaya Kayyum heyeti belli oldu!



Web: http://www.ritimistanbul.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com 


Geri Dön