28 / 03 / 2024

Soyak akıllı yıldız

Soyak akıllı yıldız

Projenin amacı 4. sınıflarda Fen ve Teknoloji ders müfredatına paralel olarak işlenecek konularla ilkokul öğrencileriyle, öğrencilerin öğretmen ve velilerinde enerji tasarrufu, enerjinin verimli kullanımı konularında farkındalık yaratmak" dedi.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Saıd Kerassa tarafından kuruldu.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Fatih Gergin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Ortadağ Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Tavşanlı Özel Yıldız'ın yeni binasının temeli atıldı!

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Yıldız Hamidiye Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında gizli imza bulundu!

Yıldız Hamidiye Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları sırasında 115 yıllık bir sürprizle karşılaşıldı. İtalyan ve Rum kalem ustalarının, camiye imzalarını gizledikleri görüldü.

Yıldız Teknik Üniversitesi taşınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ait Yıldız Kampüsü’nü istediği uzun zamandır konuşuluyordu. Yıldız Kampüsü’nde neler yaşandığını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İsmet Akça açıkladı.

Akyazı Yıldız Konutları'nın temeli atıldı!

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli atıldı. Akyazı Yıldız Konutları'nın Akyazı’nın en önemli toplu konut projelerinden biri olacak.

Soyak akıllı yıldız Haberi

Soyak akıllı yıldız


Soyak Holding, ilkokullardaki öğrencilere yönelik Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'ni başlattı. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk "2014-2016 arasında İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda hayata geçirilecek projenin amacı 4. sınıflarda Fen ve Teknoloji ders müfredatına paralel olarak işlenecek konularla ilkokul öğrencileriyle, öğrencilerin öğretmen ve velilerinde enerji tasarrufu, enerjinin verimli kullanımı konularında farkındalık yaratmak"...