19 / 04 / 2024

Soyak Holding hizmetleri

Soyak Holding hizmetleri

Soyak Holding'in kullanıcı alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturduğu yeni tasarımlı web sitesi kullanıma açıldı. Site sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Holding'in hizmet verdiği sektörlerin tüm bilgilerine ulaşmak mümkün..

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Volkan Durmaz ve İsmail Hasan Soyak ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

E1 Holding İstanbul'da hizmet verecek!

Almanya Merkezli E1 Holding’in kurucusu, genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Muharrem Erdoğdu şirketlerinin en son halkasını İstanbul’da kurdu. E1 Uluslararası Gayrimenkul yatırım Hizmetleri A.Ş. adıyla hizmet verecek.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Güçlü ekonomi için büyük kentsel projeler üretilmeli!

Soyak Holding CEO’su Çamlıbel, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü-MIT’nin Boston’da düzenlediği Dünya Gayrimenkul Forumu’nda, ‘Global Şehirler Yaratmak’ panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Soyak Holding hizmetleri Haberi

Soyak Holding hizmetleri

Soyak Holding'in kullanıcı alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturduğu yeni tasarımlı web sitesi kullanıma açıldı. Site sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. 


Soyak Holding'in yenilenen web sitesi geçtiğimiz günlerde kullanıma açıldı. Soyak Holding'in hizmet verdiği gayrimenkul, enerji, çimeto ve döküm sektörlerindeki faaliyetlerinin yer aldığı sitede, her sektör için belirlenen renkler ön plana çıkarılıyor. Logoda yer alan mavi, kırmızı, yeşil ve sarı renklere tıklanarak Soyak Holding'in hizmet verdiği sektörlerin tüm bilgilerine ulaşmak mümkün. 


HTML 5 kodlama sistemi kullanılarak tasarlanan sitenin Kurumsal Sorumluluk sekmesinden Soyak Holding'in 'Sürdürülebilir Yaşam' yaklaşımı ve sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgi ediniliyor. Siteden ayrıca Soyak'ın yayınladığı tüm raporlara pdf olarak da erişmek mümkün. Sade tasarımıyla dikkat çeken site Türkçe ve İngilizce olarak 2 dilde tasarlandı, www.soyakholding.com.tr adresli siteden Soyak...