25 / 04 / 2024

Soyak Soho en yeşil

Soyak Soho en yeşil

Yeşil bina olarak tasarlanan İstanbul Gayrettepe' deki karma proje Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Konforia Evleri Soyak Yapı ödeme planı!

Konforia Evleri Soyak Yapı ödeme planı dahilinde sıfır faizle ya da düşük peşinatla ödeme olanakları sunuluyor. Soyak Konforia'da fiyatlar 184 bin TL'en başlıyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Soyak deneyimiyle İstanbul’un geleceği en parlak bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta, 3. Köprü bağlantı yolları ve 3. Havaalanı projesine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

İşte dünyanın en iyi 10 gökdelen projesi!

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300’den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Dünyanın en iyi 10 gökdelen projesi sıralandı. Sıralamada “Soyak Kristalkule” 7. sırada yer aldı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. binası!

Farklı mimarideki projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan, dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. gökdeleni!

Dünya çapında muazzam gökdelenler ve başarılı mimari projeler ile bilgilendirme yapmaya devam eden Emporis dünyanın 300'den fazla gökdelen arasından en iyi 10 bina listesi açıkladı.

Dünyanın en iyi binaları arasında Soyak Kristalkule 7. sırada!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak Soho en yeşil Haberi

Soyak Soho en yeşil



Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı. İstanbul Gayrettepe'deki karma proje Soyak Soho, 77 rezidans daire ve 4 bin 40 metrekarelik ofisten oluşuyor. Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, "Soyak olarak, geliştirdiğimiz konut projelerinde de sosyal, çevresel ve toplumsal sorumlulukla hareket ediyoruz"...