27 / 04 / 2024

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.



Bilgili Holding ve Doğuş Holding ortaklığında, Mart 2015’te hizmet vermeye başlayan Soho House Istanbul, en ‘En iyi Şehir Oteli’ ünvanını Aman Tokyo ile paylaştı.Dergi, her yıl bu kategoride 50’ye yakın otel adayı belirleyerek, en iyi ilk 5 oteli seçerken, büyük ödülü kazanan oteller uluslararası bir jüri tarafından belirleniyor. Soho House İstanbul, yaratıcı sektörde çalışanlara, yaratıcı ruha sahip olanlara özel, yatak odaları da olan bir kulüp olarak konumlanıyor. Dünyadaki en büyük, 13’üncü ‘Soho House’ olma özelliğini taşıyan Soho House Istanbul, 1873 yılında inşa edilen; 1937’den 2003’e kadar ABD Konsolosluğu olarak hizmet veren ve Soho House tasarım ekibi tarafından eski görkemli görünümüne kavuşan Palazzo Corpi binasında üyelerini ve misafirlerini ağırlıyor. PalazzoCorpi, Annex, Chancery ve Glass Building olmak üzere dört bina üzerine kurulu olan komplekste üyelerin yararlanabileceği oturma, çalışma, yeme-içme alanlarının yanı sıra, 87 yatak odası, sinema salonu, gym, Cowshedspa, Cecconi’s İtalyan restoranı ve özel etkinlik alanları yer alıyor. Soho House Istanbul, açılışının ardından kısa bir süre içinde İstanbul’un ve dünyanın en gözde mekânlarından biri oldu. 


1995 yılında film, medya ve kreatif sektörlerde çalışan kişilere özel bir üyelik kulübü olarak yola çıkan Soho House, benzer hayat tarzlarını ve görüşleri paylaşanüyelerine ve misafirlerine kendilerini evlerinde hissedecekleri bir ortam sunmayı hedefliyor.


Vatan


Geri Dön