26 / 04 / 2024

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.



Uluslararası turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan World Travel Awards’ün ödül töreni İtalya’nın Sardunya Adası’nda gerçekleştirildi. 


Eylül 2014’te, Hilton Hotels& Resort markasının İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk oteli olarak kapılarını açan Hilton Kozyatağı, hizmet kalitesinde mükemmellik, müşteri beklentilerinin ötesinde servis anlayışı ve detaycı yaklaşımıyla öne çıktı. Turizm profesyonellerinin ve otel misafirlerinin oylamalarıyla ödüle layık görülen Hilton İstanbul Kozyatağı adına ödülü Genel Müdür Kemal Sinmez aldı. Kemal Sinmez, ödül alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada ’ 1. yılımız henüz dolduğunda aldığımız bu ödül, Hilton’un mükemmel hizmet kalitesi ile birlikte, Anadolu Yakası’ndaki turizm hareketliliğinin, talep artışının göstergesidir’ dedi. 



Haber Fortune Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen VVorld Travel Avvards 2015'in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da "Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli" seçildi. Eylül 2014'te, Hilton Hotels& Resort markasının İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ilk oteli olarak kapılarını açan Hilton Kozyatağı, turizm profesyonellerinin ve otel misafirlerinin oylamalarıyla ödüle layık görüldü. Hilton İstanbul Kozyatağı adına ödülü Genel Müdür Kemal Sinmez aldı. 



Fortune



Geri Dön