19 / 04 / 2024

Hilton Kozyatağı türkiyenin en iyi oteli

Hilton Kozyatağı türkiyenin en iyi oteli

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery açıldı!

Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. 254 odalı Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin'in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor...

AND Kozyatağı: Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı ofis binası!

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.

Kastamonu'ya 5 yıldızlı Hilton Oteli geliyor!

Hilton Otellerinin Türkiye temsilcisi aynı zamanda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, gerekli arazinin bulunması durumunda Kastamonu’ya Hilton Otel’in yapılabileceğini söyledi.

Hilton Kozyatağı türkiyenin en iyi oteli Haberi

Hilton Kozyatağı türkiyenin en iyi oteli

Uluslararası turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan World Travel Awards’ün ödül töreni İtalya’nın Sardunya Adası’nda gerçekleştirildi. 


Eylül 2014’te, Hilton Hotels& Resort markasının İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk oteli olarak kapılarını açan Hilton Kozyatağı, hizmet kalitesinde mükemmellik, müşteri beklentilerinin ötesinde servis anlayışı ve detaycı yaklaşımıyla öne çıktı. Turizm profesyonellerinin ve otel misafirlerinin oylamalarıyla ödüle layık görülen Hilton İstanbul Kozyatağı adına ödülü Genel Müdür Kemal Sinmez aldı. Kemal Sinmez, ödül alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada ’ 1. yılımız henüz dolduğunda aldığımız bu ödül, Hilton’un mükemmel hizmet kalitesi ile birlikte, Anadolu Yakası’ndaki turizm hareketliliğinin, talep artışının göstergesidir’ dedi. 



Haber Fortune Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen VVorld Travel Avvards 2015'in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da "Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli"...