29 / 03 / 2024

Soho House istanbul

Soho House istanbul

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Soho House İstanbul'a üyelikle girilebilecek!

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Chris Glass: Soho House ile özgün olmayı hedefliyoruz!

Çok yakında İstanbul’da açılacak olan ünlü lüks otel zinciri Soho House’ un Avrupa Üyelik Direktörü Chris Glass’ı The Loft’ ta İdil Çetin ile röportaj gerçekleştirdi...

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı'da fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. işte İstanbul Çatalca Ormanlı'da yer alan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Tiny house kiralama İstanbul!

Küçük ev akımı ABD'nin ardından Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house kiralama İstanbul fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.A. Aldahdooh tarafından kuruldu. 

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Meghan Markle yeni evi için Türk motifleri istedi!

Dört yıl önce İstanbul'da Soho House isimli otelde kalan Meghan Markle, yeni evlerinin de bu otele benzemesini istedi. Markle, duvarlarda Türk motiflerinin kullanılmasını istedi.

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını kutladı!

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını Asmalımescit Soho House'ta kutladı. Geyece Ömür Gedik,Gül Gölge Saygı gibi isimler katıldı.

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Soho House’da ruhsatsız havuz katı kapatıldı!

İstanbul gece hayatının flaş mekanı Soho House’da havuz gerginliği yaşanıyor. Soho House’un havuz ve Yunan restoranının bulunduğu roof katının neden kapalı olduğu yönünde çeşitli iddialar var.

Soho House istanbul Haberi

Soho House istanbul

Bilgili Holding ve Doğuş Holding ortaklığında, Mart 2015’te hizmet vermeye başlayan Soho House Istanbul, en ‘En iyi Şehir Oteli’ ünvanını Aman Tokyo ile paylaştı.Dergi, her yıl bu kategoride 50’ye yakın otel adayı belirleyerek, en iyi ilk 5 oteli seçerken, büyük ödülü kazanan oteller uluslararası bir jüri tarafından belirleniyor. Soho House İstanbul, yaratıcı sektörde çalışanlara, yaratıcı ruha sahip olanlara özel, yatak odaları da olan bir kulüp olarak konumlanıyor. Dünyadaki en büyük, 13’üncü ‘Soho House’ olma özelliğini taşıyan Soho House Istanbul, 1873 yılında inşa edilen; 1937’den 2003’e kadar ABD Konsolosluğu olarak hizmet veren ve Soho House tasarım ekibi tarafından eski görkemli görünümüne kavuşan Palazzo Corpi binasında üyelerini ve misafirlerini ağırlıyor. PalazzoCorpi, Annex, Chancery ve Glass Building olmak üzere dört bina üzerine...