20 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.



Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 yalnızca sağlık alanında değil yaşamımızda da birçok alanda değişikliğe sebep oldu. Yaşam biçimi değişiklikleri bazı alanları olumsuz olarak etkilerken bazı alanlarda da rağbeti arttırdı. Bu alanların başıda da tüm dünyayı etkisi altına alan pademiden, kalabalıktan nasıl kaçarız sorusuyla son zamanlarda sık sık gündeme gelen Tiny House yani küçük evler geliyor. 2008 küresel mali krizinden sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde ivme kazanan bir moda olan küçük ev hareketi, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle birlikte de ülkemizdede yakalanmış gibi görünüyor. Öyle ki bu binalar Türkiye'de yalnızca deniz kum güneş anlayışından farklı olarak alternatif bir tatil anlayışını da ortaya çıkarmış oluyor.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat ta İstanbul da!

Yaşanan bu durum fuar firmalarının da dikkatini çejiyor. Bu kapsamda düğmeye basan Tureks Uluslararası Fuarcılık, 3-5 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek olan " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı "  ile sektörün tüm paydaşlarını buluşturacak. Şimdiden sektör profesyonellerinin ajandasında ilk sıraya yerleşen  fuar; bunglov evlerden yeşil yapı malzemelerine, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Tiny House’lardan prefabrik fabrikalara,  geçici konut binalarından çevre ve peyzaj düzenlemelerine kadar geniş ticaret ağı ve ürün çeşitliliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Tiny house'lara yoğun ilgi!

Tiny House'da yatırım iştahı arttı!


Geri Dön