26 / 04 / 2024

soyak soho leed gold

soyak soho leed gold

Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC tarafından verilen LEED (Leadership in Energy and Efficiency Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı...

Soho Soyak Zincirlikuyu'da 1+1'ler 348 bin Eurodan başlıyor!

İnşası devam eden Optimus ve Soho projeleri için yeşil bina konusunda LEED GOLD adayı olan Soyak bu projelerinde çevreyi ve doğal yaşamı korumak, enerji ve su tasarrufu sağlamak adına geliştirdiği akıllı çözümleri paylaştı...

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Konforia! Tam fiyat listesi!

Soyak Konforia projesiyle Bahçeşehir'e LEED Sertifikalı 5 bin konut geliyor. Soyak Konforia projesinde fiyatlar 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor...

Soyak Konforia İstanbul'un Yeni Merkezi Bahçeşehir'de!

Soyak Konforia projesi, İstanbul Bahçeşehir'de Soyak Yapı tarafından inşa ediliyor. 5 bin konutluk Soyak Konforia projesi LEED Sertifikası kriterlerini taşıyan, bölgenin en büyük projesi olacak...

Soyak Konforia satışta! 158 bin TL'den!

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir projesinde fiyatlar 158 bin liradan başlıyor. LEED Sertifikası'na uygun yapılacak olan 5 bin konutluk Soyak Konforia projesi tamamlandığında bölgenin en büyük projesi olacak...

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Soyak Soho Ofis’te su israfı önlemi!

3 kattan oluşan Soyak Soho Ofis'te su tüketimini minimuma indirmek için klima yoğuşma suları toplanarak WC’lerde kullanılması planlanmış. Ofis'teki WC’lere de susuz pisuvar yerleştirildiği açıklandı.

Leed Gold sertifikasını alan Soyak Soho'ya yatırımlar artıyor!

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Soyak Soho projesi LEED Gold Sertifikası aldı!

Soyak tarafından karma butik rezidans projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho projesi, çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla LEED Gold Sertifikası aldı.

soyak soho leed gold Haberi

soyak soho leed gold

Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC (US Green Building Council-ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED (Leadership in Energy and Efficiency Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı. Gayrettepe’de yer alan rezidans daireler ve ofisten oluşan karma proje Soyak Soho’nun inşa ve tasarım aşamalarında çevreyi ve doğal yaşamı korumak, enerji ve su tasarrufu sağlamak için pek çok uygulamaya yer verildi.


Sürdürülebilir yaşam yaklaşımı çerçevesinde projelerini oluşturan ve çevre dostu yeşil binalar tasarlayan Soyak’ın, Soyak Soho projesi LEED Gold sertifikasına sahip oldu. 1998 yılından bu yana yeşil binalara sertifika veren Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi USGBC (US Green Building Council)’nin gümüş üyesi de olan Soyak Holdig’in CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel “Soyak olarak, geliştirdiğimiz...